23 жовтня 2014

Best Marketing Teams-2, або Нові пригоди маркетологів

28 листопада на Церемонії нагородження переможців Effie Gala будуть представлені результати другого всеукраїнського рейтингу Best Marketing Teams.

Цей рейтинг називає імена кращих маркетологів і маркетинг-команд в номінаціях, які відповідають продуктовим категоріям конкурсу Effie Awards Ukraine. Серед шістнадцяти команд переможців минулого року - маркетингові відділи таких компаній, як Samsung Electronics, Kyivstar, Mars Ukraine, Carlsberg, Adidas, Comfy, McDonald's, Хортиця, Unilever та інших. 

При складанні рейтингу в 2013 році, серед інших факторів, враховувалися результати креативних фестивалів і конкурсів Effie Awards Ukraine за два останні роки. Відповідно, у цьому році до рейтингу увійшли результати одного креативного сезону, який завершився в травні 2014 року. Крім того, в загальний залік зараховуються і нагороди, які отримали кампанії в конкурсі Best Marketing Innovations. Переможці Best Marketing Innovations були оголошені 29 травня на церемонії нагородження. 

В даний час учасники рейтингу відповідають на запитання спеціальної анкети, розробленої дослідницькою компанією Factum Group. Бали, нараховані за відповіді анкети, складуть 30% фінальної оцінки. 

Єдиною невідомою змінною поки залишається результат Effie Awards Ukraine 2014, і його вага в загальному заліку становить 20%. Таким чином, успішність кампаній в головному конкурсі рекламної та маркетингової ефективності багато в чому вплине на остаточну позицію маркетингової команди в рейтингу. 

Для того, щоб прийняти рішення про участь в Effie Awards Ukraine 2014, у рекламодавців є ще два дні. Оргкомітет Effie Awards після 24 жовтня буде приймати тільки заявки, зазначені під час онлайн-реєстрації. 

Відповіді на питання про участь в конкурсі шукайте на сайті - http://effie.org.ua або звертайтеся до Оргкомітету: (044) 490 90 30, festival@vrk.org.ua (Катерина Грабовська), project@vrk.org.ua (Ольга Підгорська).