22 жовтня 2015

Дедлайн Effie Awards Ukraine 2015 продовжено до 30 жовтня

Щорічна міжнародна премія Effie Awards Ukraine, яка нагороджує найефективніші кампанії в області маркетингових комунікацій, продовжує прийом конкурсних заявок до 30 жовтня. У справжніх асів рекламно-комунікаційного ринку ще є шанс поборотися за нагороду.

Можливо, зараз ви думаєте, що у вас дуже багато часу для підготовки якісної заявки Effie Awards Ukraine, але ні. Залишилось лише сім днів до фінального дедлайну. Не відкладайте процес заповнення заявок на останній термін,адже підготовлена заявка заздалегідь дає можливість отримати консультацію від оргкомітету щодо її стану.

Дуже важливим етапом перед доставкою заявок в офіс оргкомітету, є проходження online реєстрації і оплата до 30 жовтня.

Вже сформовані заявки та  додатки надсилайте в роздрукованому вигляді за адресою м. Київ, вул. Сурікова, 3, корп. 8Б (БЦ «Increastar», 3-й поверх, офіс ВРК). Крім того, всі матеріали, в тому числі креативні матеріали та key visual, необхідно відправити у вигляді послання для скачування на project@vrk.org.ua.

Нагадуємо, підсумки Effie Awards Ukraine 2015 будуть враховані при підрахунку підсумків рейтингу Best Marketing Teams, який визначає найуспішніші маркетингові команди компаній-рекламодавців. Цей рейтинг буде складений втретє, а імена кращих - представлені на Effie Gala.

Пам’ятайте, дедлайн конкурсу продовжено до 30 жовтня. В учасників є ще тиждень для реєстрації, оформлення заявок і доставки їх до оргкомітету. Також можна завантажити спеціально розроблений в допомогу учасникам Entry Kit, який дозволить всім бажаючим правильно виконати всі процедури конкурсу і навчить безпомилково заповнити всі пункти конкурсної заявки.

Детальніше про правила участі читайте на сайті effie.org.ua або телефонуйте: 044 490-90-30.