24 жовтня 2012

До дедлайну Effie Awards Ukraine залишилося 3 дні

26 жовтня закінчиться прийом заявок на участь у Effie Awards Ukraine, а вже 30 листопада будуть названі його переможці.

Нагадуємо, що до п'ятниці, 26 жовтня всі конкурсні матеріали повинні бути доставлені в оргкомітет конкурсу.

З умовами участі та правилами заповнення конкурсних заявок можна ознайомитися на сайті http://effie.org.ua/ru.

Перший тур суддівства відбудеться 10 листопада в готелі «Русь». Протягом 1-го туру судді вивчать роботи без оцінки креативних матеріалів з метою відсіяти найслабші або ті, що підлягають дискваліфікації заявки.

Другий тур пройде 17 листопада в Radisson Blue Hotel. Судді оцінять роботи по категоріям, включаючи креативні матеріали, і виставлять свої остаточні оцінки.

Церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2012 відбудеться 30 листопада. У цей же день в рамках Днів Effie в Україні пройде традиційна Міжнародна конференція з ефективним рекламним і маркетинговим комунікаціям "ЕFFIE. Ideas that worked".

Маркетологи називають Effie найраціональнішою премією в світі, оскільки в конкурсі оцінюються не тільки креативні знахідки, але і ефективність рекламної кампанії в цілому.

Для гравців ринку маркетингу і реклами нагорода Effie Awards має особливе значення: це підтвердження професійної спроможності, результативності роботи й показник зрілості компанії. Учасники конкурсу не лише змагаються між собою, але і, що найголовніше, борються за визнання певного професійного рівня. Мета Effie - визначити ефективність стратегічних рішень в області рекламних і маркетингових комунікацій. На відміну від інших конкурсів рекламістів і маркетологів, у даному випадку журі оцінює те, що найбільше цікавить замовника рекламної кампанії: зростання продажу, збільшення частки ринку, лояльності споживачів, підвищення впізнаваності торгової марки і вартості бренда. Участь агентства в такому конкурсі - це вагомий аргумент для рекламодавців на користь того, що вони довіряють свої гроші професіоналам.

Конкурс Effie Awards Ukraine унікальний ще й тим, що суддівство грунтується на багаторічному міжнародному досвіді Effie. Нагорода Effie користується великим авторитетом, перш за все, завдяки незаангажованості рішень журі. У конкурсі не можна виграти, заплативши певну суму організаторам. Оцінка конкурсних робіт грунтується на незалежній думці кожного члена журі, до складу якого входять топ-менеджери українських компаній іруководітелі найбільших рекламних агентств. При цьому кожна робота оцінюється не одним членом журі, а групою. Голосування проходить анонімно і конфіденційно.

Конкурс виключає суб'єктивні чинники в оцінюванні робіт, оскільки в заявках учасники вказують точні показники за результатами кампанії, а організатори Effie залишають за собою право аудиту. Всі дані можуть бути перевірені, причому об'єктивність оцінки даних також перевіряється. Таким чином, головним критерієм оцінки виступають реальні результати рекламної кампанії, а перемогти в конкурсі можна тільки в чесній конкурентній боротьбі.

За результатами Effie Awards Ukraine-2012 буде сформовано рейтинг ефективності рекламних агентств України.

З усіх питань, пов'язаних з умовою участі в конкурсі, просимо звертатися до виконавчої дирекції ВРК за телефоном:

+380 44 490-90-30, +380 44 490-90-30

або по e-mail: festival@adcoalition.org.ua, project@adcoalition.org.ua.

Контактні особи - Катерина Губренко і Наталія Грищук