8 грудня 2017

Effie Gala достроково sold out! Квитки на конференцію Best Marketing Practices ще в наявності!

Реєстрація на довгоочікувану Церемонію нагородження переможців конкурсу Effie Awards Ukraine 2017 вже закрита. Однак, ще є шанс придбати квитки на конференцію Best Marketing Practices. Не пропустіть! Квитки будуть доступні до 11 грудня включно.

У зв’язку з шаленою популярністю Церемонії нагородження, оргкомітет вимушений закрити реєстрацію на вечірню подію, де зберуться лідери рекламно-комунікаційного ринку України, аби разом відсвяткувати найбільш ефективні кампанії.

Не зважаючи на розпродані квитки Effie Gala, у вас ще є можливість потрапити на сповнену корисної та цікавої інформації конференцію Best Marketing Practices! Серед спікерів – фіналісти премії Effie Awards Ukraine – агентства у парі з рекламодавцями, що поділяться секретами свого успіху. Детальна програма за посиланням.

Звертаємо увагу, що алгоритм реєстрації трохи змінився. Аби акредитуватись на конференцію Best Marketing Practices, звертайтеся до оргкомітету – через е-mail: project@vrk.org.ua, Ольга Підгорська або за тел.: +380 44 490-90-30.

Дякуємо за розуміння та до зустрічі 13 грудня!