12 листопада 2014

Фіналісти Effie Awards Ukraine виступатимуть на конференції Best Marketing Practices

8 листопада відбувся перший тур суддівства Effie, за підсумками якого у фінал пройшло тільки 34% поданих заявок. Авторами найбільш ефективних, вподобаних суддями робіт є 35 учасників конкурсу. Серед них і розгорнеться боротьба за нагороди у другому турі, який відбудеться вже 15 листопада. Результати конкурсу стануть відомі не раніше 28 листопада на Церемонії нагородження Effie Awards Ukraine.

Більш того, 35 найефективніших учасників вже запрошені оргкомітетом для доповіді на Best Marketing Practices - абсолютно унікальній конференції, виступити на якій мають можливість виключно фіналісти Effie, і тільки з одним зі своїх кейсів / брендів / клієнтів.

Програма конференції Best Marketing Practices - список учасників маркетингового параду ефективності - буде опублікована після підтвердження всіх виступів.
Реєстрація на конференцію вже відкрита, вартості вказані на сайті Best Marketing Practices. Нагадуємо, що до вартості квитка на конференцію входить і запрошення на Церемонію нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2014.