8 листопада 2018

Останній шанс подати заявку на Effie Awards Ukraine 2018

Last Minute Deadline щорічної міжнародної премії Effie Awards Ukraine 2018, що нагороджує найефективніші кампанії у сфері маркетингових комунікацій, закінчується вже завтра.

Це остання можливість подати заявку на конкурс. Пам’ятайте, що всім учасникам необхідно завантажити в особистий кабінет не лише заявки, а й всі необхідні матеріали. Наступним етапом є суддівство, в рамках якого провідні маркетинг-спеціалістів, що працюють у компаніях-рекламодавцях, топ-менеджери комунікаційних агентств, медіа експерти, дослідники та консультанти оцінять конкурсні роботи цього року. 

По результатам Effie Awards Ukraine 2018 будуть сформовані Рейтинги ефективності комунікаційних агентств та рекламно-комунікаційних холдингів і рейтинг Best Marketing Teams, який визначає найуспішніші маркетингові команди компаній-рекламодавців. 

Імена кращих з кращих будуть оголошені на Effie Gala, що відбудеться 12 грудня у конгрес-центрі Mercure Congress Centre. 

Деталі подачі заявки та правила участі читайте на сайті effie.org.ua, або звертайтеся до оргкомітету за контактами: +380 44 490-90-30, Катерина Грабовська – festival@vrk.org.ua та Ольга Підгорська – project@vrk.org.ua.