9 жовтня 2018

Не все те Effie, що блищить. Не все те I дедлайн, що після 15 жовтня

Увага! Часу до I дедлайну Effie Awards Ukraine, що має нижчу ціну на подачу заявки, залишилось обмаль. Оргкомітет радить не баритися із оформленням, реєстрацією ваших кейсів  та запитом на сплату рахунків.

Effie Awards – це чи не найвпливовіша та найвідоміша премія, що бере свій початок з США та має п’ятдесятирічну історію.  Вона задає стандарти маркетингової ефективності в усьому світі та має на меті відзначити найефективніші кампанії маркетингових комунікацій.

Effie Awards Ukraine відкрита для подачі ефективних кейсів у 49 категоріях. Переможці будуть нагороджені 12 грудня у Mercure Congress Centre, за адресою вул. Вадима Гетьмана, 6.

Звертаємо вашу увагу на те, що цього року заявки подачі робіт доступні двома мовами – українською та англійською. Ще більше можливостей обрати вірну категорію та вибороти нагороди.

Effie Awards Ukraine – це не тільки можливість заробити визнання та повагу колег, суперників та професійної спільноти, це реальна вірогідність потрапити до рейтингу ефективності України, що визначає найбільш ефективні рекламно-комунікаційні холдинги, агентства, рекламодавців і бренди, що складаються на основі даних фіналістів і переможців Effie Awards Ukraine 2018. Для маркетингових команд це також шанс завоювати першість Best Marketing Teams.

Про всі зміни та оновлення подачі заявок учасники можуть дізнатися на сайті премії – effie.org.ua. У разі запитань, звертайтеся до оргкомітету: +380 44 490-90-30,  Катерина Грабовська –  festival@vrk.org.ua та Ольга Підгорська – project@vrk.org.ua.