3 вересня 2012

Оргкомітет EFFIE Awards Ukraine оголосив про початок прийому робіт

 

EFFIE Awards Ukraine ось вже всьоме оголошує про початок прийому конкурсних заявок. Щорічний міжнародний конкурс відзначить найефективніші рекламні та маркетингові кампанії 2011-2012 року.

Нагадуємо, що на конкурс Effie Awards Ukraine 2012 приймаються проекти, створені не раніше 2010 року і які довели свою ефективність в 2011-2012 рр.., (за винятком кампаній, які взяли участь у конкурсі минулого року).

Кампанії, розроблені декількома агентствами (рекламними, медіа компаніями і т.д.) можуть подаватися на розгляд тільки один раз із зазначенням усіх агенцій, які брали участь у розробці. Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку в двох варіантах: англійською та російською (або українською, на ваш вибір) мовами, і передати до Оргкомітету у твердій копії та на електронному носії. У заявку включається до 6 прикладів креативних матеріалів або відео-презентація тривалістю до 4 хвилин.

Зверніть увагу на заповнення заявки: цього року у вимогах до оформлення є низка змін. Крім того, шаблон заявки для обох мовних версій один, англомовний. Більш докладно про оформлення читайте у відповідному розділі сайту effie.org.ua.

Зверніть увагу на нову категорію: «Запуск нового продукту / сервісу» (Product / Service launch). Вона передбачає участь успішних кампаній із запуску нових продуктів і послуг. Передбачається, що ключем до успішного запуску кампанії повинні бути саме маркетингові комунікації.

Як і минулого року, після першого туру суддівства буде сформовано шорт-лист. Нововведення у правилах суддівства: у другому турі дозволяється обговорення заявок членами журі між собою.

Закінчення прийому заявок на участь - 19 жовтня 2012 року. Оргкомітет нагадує учасникам: правильно підготовлена ​​конкурсна заявка – це запорука успіху кампанії на конкурсі. До того ж, вчасно подані заявки будуть розглянуті Оргкомітетом, і отримають рекомендації щодо правильного їх оформлення. Тому не варто відкладати подання робіт на Effie Awards Ukraine до дня дедлайну.

30 листопада відбудеться урочиста Церемонія нагородження переможців (Effie Gala) і Міжнародна конференція ефективних рекламних і маркетингових комунікацій Effie. Ideas that worked.

Докладніше про правила участі можна дізнатися на сайті http://effie.org.ua/ або за телефоном: +380 44 490-90-30. Контактні особи - Катерина Губренко festival@adcoalition.org.ua і Наталія Грищук project@adcoalition.org.ua

Про премію: Effie Awards Ukraine - конкурс  ефективності рекламних і маркетингових комунікацій. Це найпрестижніша і бажана нагорода для маркетологів. Effie Awards  існує з 1968 року і сьогодні проводиться більш ніж в 40 країнах світу. В Україні конкурс стартував в 2006 році на підставі ексклюзивної ліцензії Нью-Йоркської Американської Маркетингової Асоціації (Effie Worldwide). Головна відмінність Effie від подібних змагань полягає в тому, що журі оцінює не стільки креативність рекламної кампанії, скільки головну складову - результативність: зростання обсягу продажів, збільшення частки ринку, впізнаваності торгової марки і підвищення вартості бренду. Організатор Effie Awards Ukraine – Всеукраїнська рекламна коаліція.