28 вересня 2007

Початок прийому заявок на участь в EFFIE AWARDS UKRAINE 2007

Організатори EFFIE AWARDS UKRAINE 2007 оголошують про початок прийому заявок на участь в конкурсі.

EFFIE є найавторитетнішою нагородою в області маркетингу і присуджується за найбільш ефективну рекламну кампанію року. Премія була установлена Американською маркетинговою асоціацією (АМА) в Нью-Йорку в 1968 році. На сьогоднішній день EFFIE присуджується в 35 країнах світу, а також серед загальноєвропейських і світових рекламних кампаній. Ексклюзивними правами на використання бренду EFFIE на території України і проведення конкурсу EFFIE Awards володіє Всеукраїнська рекламна коаліція.

Цікавитеся, чи слід вашій компанії брати участь в конкурсі EFFIE Awards? Причини, чому слід взяти участь в конкурсі, щоб продемонструвати миру, яким чином діяльність компанії досягла успіху на ринку:

Премія EFFIE - це єдина нагорода, яка розглядає такі ринкові чинники, як об'єм продажів, що збільшився, або поліпшення знань і уявлень про бренд, а також креатівность.

Премія EFFIE - це єдиний конкурс, який оцінюється представниками основних клієнтів і професійних агентств.

Премія EFFIE- це єдина нагорода, яка визнає всі дисципліни - креатівность, маркетинг і облік, дослідження і ЗМІ. Все це допомагає створювати ефективну рекламну кампанію.

EFFIE- це золотий стандарт ефективності реклами. Це вищий рівень визнання Вашої кампанії, Вашого агентства, і того, що можуть отримати ваші клієнти в результаті досягнення цілей реклами