19 жовтня 2012

Продовжено дедлайн подачі робіт на участь у Effie Awards Ukraine-2012

З умовами участі та правилами заповнення конкурсних заявок можна ознайомитися на сайті http://effie.org.ua. Пройти онлайн-реєстрацію та подати всі заявки та конкурсні матеріали потрібно до п'ятниці, 26 жовтня. Після цієї дати зареєструвати роботу для участі в конкурсній програмі буде неможливо!
 

Перший тур суддівства відбудеться 10 листопада в готелі «Русь».
Другий тур пройде 17 листопада в готелі «Radisson Blu».

30 листопада в готелі «Прем'єр Палас» відбудуться ключові події проекту - конференція Effie. Ideas that worked та Урочиста Церемонія нагородження переможців Effie Awards.

Мета Effie - порівняти ефективність стратегічних рішень в області рекламних і маркетингових комунікацій та вибрати кращих з кращих. На відміну від інших конкурсів рекламістів і маркетологів, у даному випадку журі оцінює те, що найбільше цікавить замовника рекламної кампанії: зростання продажу, збільшення частки ринку, лояльності споживачів, підвищення впізнаваності торгової марки тощо. Участь агентства в такому конкурсі -  вагомий аргумент для рекламодавців на користь того, що вони довіряють свої гроші професіоналам.

Крім того, за результатами Effie Awards Ukraine-2012 будуть сформовані рейтинги ефективності креативних, digital, медіа агентств, а також агентств маркетингових сервісів.
Докладніше про правила участі можна дізнатися на сайті http://effie.org.ua або за телефоном: +380 44 490-90-30. Контактні особи - Катерина Губренко festival@adcoalition.org.ua та Наталя Грищук project@adcoalition.org.ua