6 грудня 2018

Програма конференції Best Marketing Practices на Effie Awards Ukraine 2018

12 грудня у Mercure Congress Centre відбудеться конференція Best Marketing Practices в рамках премії Effie Awards Ukraine 2018. Реєстрація відкрита до 10 грудня.

Програма включая в себе найефективніші кейси-фіналістів Effie Awards Ukraine 2018. Більше 25 тем від 40 провідних фахівців рекламно-комунікаційного ринку України.

Проекти будуть представлені рекламодавцями в парі з агентством. Серед спікерів маркетинг-команди компаній: Pepsico, Carlsberg Ukraine, Нові Продукти, Philips Ukraine, Henkel, Kimberly-Clark Ukraine, Hansa Ukraine, L'Oreal Ukraine, МХП, 1+1 media, Rebra&Kotlety gastro-bar, Parimatch, ELTECH LLC, ОЩАДБАНК, ПУМП, Moneyveo, Українська академія лідерства, Publishers’ Forum, БФ Таблеточки та багато інших.

Конференція Best Marketing Practices – це один з ключових проектів, що популяризує кращі практики та ідеї ефективних маркетингових комунікацій України. В основі конференції унікальний і ексклюзивний контент, правовласником якого є Effie Awards Ukraine, представник всесвітньої програми Effie, золотого стандарту ефективності в сфері маркетингових комунікацій.

Пропонуємо ознайомитись із повною програмою.

Поспішайте акредитуватись до 10 грудня на справжній парад ефективних рішень. Нагадуємо, що ввечері 12 грудня відбудеться також Церемонія нагородження Effie Gala, на яку можна придбати квиток, окремо від квитка на Best Marketing Practices. Вартість участі на події за посиланням.

Учасникам конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2018 надається квота (у вигляді 1 запрошення на конференцію та 1 запрошення на церемонію нагородження Effie Galа), яку необхідно оформити в особистому кабінеті.  В цій же онлайн-формі можна придбати додаткові акредитації.

У разі запитань, звертайтеся до оргкомітету: +380 44 490-90-30,  Ольга Підгорська, project@vrk.org.ua.

Генеральний партнер – Київстар, інноваційний партнер – Philips Ukraine.