17 вересня 2009

Триває реєстрація робіт на EFFIE Awards Ukraine 2009

1 вересня 2009 єдиний конкурс маркетингової і рекламної ефективності в Україні - EFFIE Awards - почав прийом заявок.

  


З 1968 року престижна премія EFFIE Awards відзначає самі значні досягнення в маркетингових комунікаціях: ідеї, які працюють. У всьому світі існує 40 національних програм Effie Awards, 3 регіональні програми (Asia Pacific Effies, Euro Effies і Middle East North Africa Effies), а також Global Effie Awards. Суддівство повсюдно здійснюється визнаними фахівцями, керівниками з маркетингу та реклами як з агентської, так і з клієнтської сторони. Відповідно, і заявка на конкурс може бути подана як агентством, так і клієнтом.

 


Починаючи з 2006-го, національна програма EFFIE Awards Ukraine вже тричі нагороджувала найкращі маркетингові кампанії країни, кампанії, які були не тільки креативні, а й повною мірою реалізували найсміливіші клієнтські очікування. Четвертий конкурс вже почав свою роботу в цьому році.

 


Прийом заявок на конкурс EFFIE Awards Ukraine 2009 триватиме до 15 жовтня. 31 жовтня буде проведений перший тур суддівства, 14 листопада - другий тур. Церемонія нагородження переможців EFFIE Awards Ukraine 2009 відбудеться 4 грудня.

 


Цього ж дня в рамках Днів EFFIE в Україні пройде традиційна Міжнародна конференція по  ефективним рекламним та маркетинговим комунікаціям ЕFFIE. На конференції будуть презентовані кращі кейси з Європи, Америки та Азії від найбільш успішних зарубіжних гравців.