20 жовтня 2016

TWIGA Ukraine – креативний партнер Effie Awards Ukraine 2016

Комунікаційна група TWIGA Ukraine вже другий рік поспіль креативний партнер найбільшого міжнародного конкурсу ефективності маркетингових комунікацій Effie Awards в Україні.

Нагорода Effie для маркетолога така ж важлива, як Оскар для актора, Нобелівська премія для вченого чи золото на Олімпіаді для спортсмена. Це максимальне визнання у маркетингу. Тому рекламна кампанія конкурсу від повідомлення до візуального рішення підтримує цю ключову думку.

«Effie - найпрестижніша у світі нагорода у маркетингу, і тому може носити звання effieгенної. Ми відтворили цю омріяну нагороду настільки цілковито, що так і хочеться її швидше потримати у руках! », - коментує Світлана Степаненко, директор TWIGA Ukraine.

TWIGA Ukraine у ​​2016 році традиційно всебічно підтримує фестиваль і розробила усі рекламні матеріали для просування конкурсу: радіо-ролик, макети для соціальних мереж, інтернету, ООН, матеріали фестивалю для учасників.

Нагадуємо, що у цьому році учасники можуть подавати свої роботи у такі дедлайни. Пільговий дедлайн - вже завтра, з 22 по 28 жовтня підвищується ціна і до 4 листопада штрафний дедлайн. Вибір за вами!

Детальніше про правила участі читайте на сайті Effie або телефонуйте: +380 44 490-90-30, контактна особа: Катерина Грабовська - festival@vrk.org.ua.