23 листопада 2016

Відкрита реєстрація на конференцію Best Marketing Practices і Effie Gala

9 грудня відбудеться конференція Best Marketing Practices і Церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2016.

У програмі конференції ексклюзивний контент – кейси фіналістів конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2016. А це більше 30 найефективніших кампаній в області маркетингових комунікацій України. Приходьте, і ви станете частиною цієї події.

На конференції Best Marketing Practices провідні експерти в області комунікацій поділяться власними кейсами, досвідом та ідеями, як вони просували свої товари і послуги, розкажуть про найбільш ефективні інструменти і технології збільшення прибутку і збільшення показників ефективності. Учасники зможуть детально дізнатися про секрети ефективності, поставити питання авторам кампаній.

Також особливу увагу спікери приділять ефективних рішень в різних сферах: продукти харчування та напої, FMCG, оптова і роздрібна торгівля, e-commerce, фармацевтичний бізнес, фінансові та страхові послуги, телекомунікації, туризм, розваги і інше.

Проекти будуть представлені рекламодавцями в парі з агентством. Серед спікерів конференції –маркетинг-директора і бренд-менеджери провідних українських компаній, керівники і креативні директори рекламних креативних, digital, агентств маркетингових сервісів, медіаагентств і інші гравці ринку.

Детальна програма Best Marketing Practices з'явиться на початку грудня 2016 року – стежте за новинами на сайті effie.org.ua.

Увечері 9 грудня відбудеться нагородження найефективніших кампаній України на Церемонії нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2016, а також нагородження переможців рейтингів ефективності агентств і рекламно-комунікаційних холдингів України, рейтингів «Агентство року» і рейтингу Best Marketing Teams, який визначить найкращі маркетинг-команди рекламодавців України.

Початок конференції Best Marketing Practices заплановано на 10:00, а Церемонія нагородження розпочнеться о 18:00.

Оформити акредитацію можна за посиланням.

Вартість акредитаційного пакету, який включає участь в конференції Best Marketing Practices і Effie Gala:

  • 2500 грн. для 1 людини – для агентств, які беруть участь в Effie Awards Ukraine 2016 (акредитації понад квоту);
  • 4000 грн. для 1 людини – для всіх бажаючих.

Вартість участі тільки в Effie Gala 2016:

  • 1000 грн. для 1 людини – для агентств, які беруть участь в Effie Awards Ukraine 2016 (додаткові акредитації);
  • 2 000 грн. для 1 людини – для всіх бажаючих.

Всім конкурсантам, які подавали заявки на Effie Awards Ukraine 2016, необхідно в особистому кабінеті оформити акредитацію в рамках своєї квоти (1 запрошення на конференцію і Церемонію нагородження в незалежності від кількості поданих конкурсних заявок) до 8 грудня.

Зверніть увагу, що прохід на конференцію Best Marketing Practices здійснюється за електронним квитком, він буде надісланий на e-mail після проходження реєстрації та оплати участі. Для участі в Effie Gala вам необхідно забрати запрошення в офісі оргкомітету з 30 листопада по 8 грудня, за адресою: вул. Сурикова, 3, корп. 8-Б, 3 поверх.

З усіх питань звертайтеся до оргкомітету Effie Awards Ukraine – Яна Бакун, (044) 490 90 30, media@vrk.org.ua.