1 вересня 2014

Відкрито прийом робіт на EFFIE Awards Ukraine 2014

Щорічний конкурс Effie Awards, що задає стандарти маркетингової ефективності в усьому світі, вдев'яте відзначить найефективніші комунікаційні кампанії, створені та реалізовані в Україні. 

Цього року список конкурсних категорій був перероблений таким чином, щоб відповідати реаліям мінливого ринку, який постійно розвивається. Наприклад, з'явилася категорія для політичних і патріотичних кампаній. Крім того, окремі категорії створені для E-commerce, закладів громадського харчування, товарів і послуг для дітей. В свою чергу, низка інших категорій була об'єднана, а назви скориговані. Детальний опис всіх категорій є на сайті конкурсу.

Закінчення прийому заявок від учасників - 24 жовтня 2014 року. Оргкомітет нагадує учасникам: правильно підготовлена ​​конкурсна заявка - головна запорука успіху кампанії на конкурсі. До того ж, вчасно подані заявки будуть розглянуті Оргкомітетом і отримають рекомендації щодо правильного їх оформлення. Тому не варто відкладати подання робіт на Effie Awards Ukraine до дня дедлайну.

Традиційно, за підсумками Effie Awards будуть складені рейтинги ефективності для креативних, digital, медіа та маркетингових агенцій. Назви найефективніших агентств 2013 року ви можете знайти на сайті ВРК

Крім того, підсумки Effie Awards Ukraine 2014 будуть враховані при підрахунку підсумків рейтингу Best Marketing Teams, який визначає найуспішніші маркетингові команди компаній-рекламодавців. Цей рейтинг буде складений вдруге, а імена кращих - представлені на Effie Gala.

28 листопада в Fairmont Grand Hotel Kyiv відбудеться осіння сесія конференції Best Marketing Practices, а ввечері відбудеться урочиста Церемонія нагородження переможців (Effie Gala). Програму конференції буде опубліковано пізніше, слідкуйте за нашими новинами.

Детальніше про правила участі читайте на нашому сайті  або телефонуйте: +380 44 490-90-30. Контактні особи - Катерина Грабовська festival@vrk.org.ua і Ольга Підгорська project@vrk.org.ua.