8 вересня 2015

Всеукраїнська рекламна коаліція в якості організатора Effie Awards Ukraine розпочинає формування журі конкурсу

Цього року конкурсу Effie Awards Ukraine виповнюється 10 років. Ось уже 10 років український рекламно-комунікаційний ринок визначає і нагороджує найбільш успішні національні маркетингові та рекламні кампанії, що діють за міжнародними правилами найпрестижнішої нагороди для маркетологів і рекламістів усього світу.

Авторитет Effie у всьому світі базується, з одного боку, на прозорих і зрозумілих правилах оцінки робіт – конкурсні роботи повинні продемонструвати поєднання стратегії, творчого і комунікаційного рішень, і як результат, ефективність рекламної кампанії. З іншого боку, не менш важливим (а як показує досвід, навіть, набагато більш значущим) фактором надання результатам конкурсу авторитетності та об'єктивності є члени журі конкурсу.

Склад журі Effie Awards традиційно складається з провідних маркетинг-фахівців, що працюють в компаніях-рекламодавців, топ-менеджерів комунікаційних агентств, медіа експертів, дослідників, консультантів.

ВРК завжди приділяла питанню формування журі значну увагу, а в рік 10-річчя Effie в Україні оргкомітет конкурсу буде більш дбайливо обирати кандидатів, так що до складу суддівської Effie-колегії увійдуть тільки найдостойніші.

Вже сьогодні всі агентства, що входять у Всеукраїнську рекламну коаліцію, можуть надсилати в оргкомітет Effie Awards Ukraine своїх кандидатів у члени журі. Від кожного агентства ВРК приймаються пропозиції в кількості не більше 4-х осіб, а саме: один представник комунікаційного агентства і до трьох маркетинг-директорів (маркетинг-менеджерів) компаній-рекламодавців. Крім членів ВРК, свої аналогічні рекомендації можуть подавати маркетингові та рекламні команди, що брали активну участь у Effie Awards минулих років.

Лонг-лист кандидатів у журі Effie Awards 2015 буде сформований до кінця вересня.

Крім того, нагадаємо інші основні дати конкурсу:

23 жовтня - останній день для реєстрації конкурсних робіт
14 листопада - 1 тур суддівства
21 листопада - 2 тур суддівства
4 грудня - конференція Best Marketing Practices і урочиста Церемонія нагородження переможців (Effie Gala)

Детальніше про правила участі читайте за посиланням