5 листопада 2012

За звання самих ефективних будуть змагатися 182 роботи

Конкурс Effie Awards Ukraine 2012  зумів подолати минулорічний рекорд. Цього року за звання самих ефективних рекламних кампаній будуть змагатися 182 кампанії ( на 38% більше ніж минулого року).

Розподіл робіт за категоріями був досить прогнозованим. Так, все більша кількість участників звертають увагу на нові медіа та інновації. Серед лідерів цього року: "Малобюджетні кампанії" (26) та "Медіа інновація" (15 робіт). Традиційно буде напруженою боротьба в таких категоріях як "Продукти харчування" (18) та "Засоби та послуги зв'язку" (14).

ТОП-5 агенцій які зареєстрували найбільшу кількість конкурсних робіт: banda (16 кампаній),  Ogilvy & Mather Ukraine (15), Adventa Lowe та Y&R (по 11 робіт кожна агенція) та THINK! MCCANN ERICKSON (10)
Загальна кількість учасників також збільшилась- 54 компанії проти 44 минулого року.

Церемония нагродження вібудеться у Софійському Гранд-холі готеля «Прем'єр Палас» 30 листопада. Цього ж дня вібудеться Міжнародна конференція "Еffie. Ideas that worked".


Акредитуватися на конференцію можна  на сайті конкурса www.effie.org.ua, затефонувавши до Оргкомітету +380 44 490-90-30  або написаши на e-mail: festival@adcoalition.org.uaproject@adcoalition.org.ua. Контакт: Катерина Губренко та Наталія Грищук.