20 жовтня 2011

Завтра - дедлайн Effie Awards Ukraine!

21 жовтня прийом заявок на участь у Effie Awards Ukraine буде завершено. Найбільш ефективні рекламні кампанії, їх автори та виконавці отримають нагороди 2 грудня.

Тому іще раз нагадуємо: всі заявки та конкурсні матеріали мають бути подані в оргкомітет до п'ятниці, 21 жовтня. Однак для тих учасників, які фізично не встигають доставити тверді копії матеріалів до офісу оргкомітету, по секрету повідомляємо: це можна буде зробити не пізніше 26 жовтня. Проте наголошуємо: це - не перенесення дедлайну, тому пройти онлайн-реєстрацію і підтвердити свій намір подати роботи учасникам необхідно до кінця завтрашнього дня.
З умовами участі та правилами заповнення конкурсних заявок можна ознайомитися на сайті http://effie.org.ua/ru.

Перший тур суддівства відбудеться 5 листопада, він буде проходити в готелі «Русь».
Другий тур пройде 12 листопада в готелі «Radisson Blu».

2 грудня в готелі «Прем'єр Палас» відбудуться ключові події проекту - конференція Effie. Ideas that worked та Урочиста Церемонія нагородження переможців Effie Awards.

Мета Effie - порівняти ефективність стратегічних рішень у сфері рекламних і маркетингових комунікацій, і вибрати кращих із кращих. На відміну від інших конкурсів рекламістів і маркетологів, у даному випадку журі оцінює те, що найбільше цікавить замовника рекламної кампанії: зростання продажів, збільшення частки ринку, лояльності споживачів, підвищення впізнаваності торгової марки і вартості бренда. Участь агентства у такому конкурсі - це вагомий аргумент для рекламодавців на користь того, що вони довіряють свої гроші професіоналам.

Крім того, за результатами Effie Awards Ukraine-2011 буде складено рейтинги ефективності креативних, digital, медіа агентств, а також агентств маркетингових сервісів. І це ще один привід для участі в конкурсі.


Детальніше про правила участі можна дізнатися на сайті http://effie.org.ua/ або за телефоном: +380 44 490-90-30. Контактні особи - Катерина Губренко festival@adcoalition.org.ua та Наталя Грищук project@adcoalition.org.ua