9 жовтня 2015

Журі ювілейного Effie Awards Ukraine 2015 очолить Наталія Кошова

У 2015 році суддівський колектив конкурсу Effie Awards Ukraine буде працювати під керівництвом Наталії Кошової, директора з маркетингу та e-commerce СOMFY, Члена Ради Директорів COMFY. У попередній список журі Effie Awards Ukraine 2015 увійшло більше 150 фахівців рекламно-комунікаційної індустрії. Прийом конкурсних заявок відкрито до 23 жовтня.

Журі Effie Awards 2015 буде складатись з провідних маркетинг-фахівців, що працюють в компаніях-рекламодавців, топ-менеджерів комунікаційних агентств, медіа експертів, дослідників, консультантів і їх список буде представлено найближчим часом. Всеукраїнська рекламна коаліція в якості організатора відправить всім кандидатам, які увійшли до фінального списку, офіційні запрошення від Effie Awards Ukraine 2015.

Традиційно суддівство конкурсу пройде у два тури. В цьому році:

  • 1 тур суддівства - 14 листопада
  • 2 тур суддівства - 21 листопада

За правилами конкурсу, судді оцінюють роботи за 100-бальною системою. Після двох турів засідання журі Effie Awards Ukraine 2015 Голова Наталія Кошова разом з оргкомітетом будуть вирішувати долю конкурсних заявок - визначать переможні планки і нагородять найбільш успішні національні кампанії в області маркетингових комунікацій.

Наталія Кошова жодного раз не брала участь у роботі журі Effie Awards, а маркетингові проекти COMFY були неодноразово відзначені нагородами Effie Awards, завдяки чому команда COMFY останні два роки знаходиться в числі лідерів рейтингу Best  Marketing Teams в категорії «Супермаркети, споживчі сервіси». А це означає, що обговорення з Головою та вибір переможців буде професійним.

«Цей конкурс - особливий. Не тільки тому, що ювілейний. Останні два роки ми працюємо в особливих умовах. Умовах невизначеності, оптимальності ресурсів, нових професійних викликів. Ситуація на ринку вимагає від нас нестандартних, дуже швидких і, головне, ефективних маркетингових рішень, що забезпечують успішну реалізацію бізнес-завдань. Саме на цьому буде зосереджено увагу журі. Ми очікуємо на сильні проекти і нові імена», - Наталія Кошова прокоментувала свою участь у конкурсі.

Наталія Кошова, Голова журі Effie Awards Ukraine 2015
Більше 17 років працює у сфері маркетингу, з них 15 - в ритейлі. У 2005 році очолила проект з розробки бренду і виходу на ринок мережі магазинів побутової техніки та електроніки COMFY. За чотири роки мережа стала лідером на висококонкурентному ринку, задавши нові стандарти і високу планку в маркетингу в ритейлі. У 2009 році, незважаючи на кризу, COMFY представила споживачеві новий формат і збільшила свою частку на ринку в два рази. У тому ж році Наталія Кошова стала кращим доповідачем Форуму маркетинг-директорів. Нагороджена премією X-ray Marketing Award в номінаціях «Start-up року», «Маркетинг-стратегія року» і «Відкриття року», увійшла до списку ТОП-10 кращих маркетинг-директорів України за версією журналу MMR в 2010 році.

В останні кілька років компанія успішно трансформувалася, ставши першим в Україні мультиканальним ритейлером. З 2014 року Наталія очолює стратегічний для компанії напрямок e-commerce. За цей час COMFY двічі став кращим спеціалізованим мультиканальним ритейлером, взявши перемогу в E-commerce Awards. Інтернет-магазин COMFY увійшов до топ-10 найбільших по обороту в уанеті.

Нагадуємо, що подати заявки на конкурс можна до 23 жовтня, для цього необхідно пройти онлайн-реєстрацію. Також оргкомітет Effie Awards Ukraine розробив спеціальний ENTRY KIT в допомогу учасникам, який дозволить правильно все оформити в конкурсній заявці. Тому все у ваших руках і не пропустіть можливість випити шампанського за ваш проект на ювілейному Effie Awards Ukraine.