28 вересня 2017

Fedoriv підтримує нові агентства для участі в Еffie Awards Ukraine 2017

Незалежна креативна компанія Fedoriv, мотивуючи та заохочуючи нові імена серед учасників Effie Awards Ukraine, готова сплатити 50% вартості перших трьох заявок від новеньких на Еffie Awards Ukraine 2017. 

Таким чином, якщо агентство (не клієнт) ніколи не брало участь в Effie, ціна його перемоги/помилки знижена в два рази.  

12 церемонія нагородження Effie Awards Ukraine має на меті нагородити найефективніші та найгідніші проекти в області маркетингових комунікацій. 

Головною відмінністю Effie, серед інших конкурсів, є критерії оцінювання робіт, бо оцінюється поєднання стратегії, креативу, реалізації та ефективності комунікацій, базуючись, при цьому, на результатах ринку.

Перемога в конкурсі такого плану – вагомий аргумент для рекламодавців, адже вони розуміють, що довіряють гроші професіоналам своєї справи. 

Крім того, за результатами Effie Awards Ukraine 2017 будуть сформовані рейтинги ефективності креативних, digital, медіа агентств, а також агентств маркетингових сервісів.

Бажаєте отримати нових клієнтів? Подавайте свій кейс на сайт Effie.

1 жовтня 2017 - EARLY BIRDS DEADLINE 

Про всі деталі подачі заявок учасники можуть дізнатися на сайті премії в розділі "Конкурс" – effie.org.ua. У разі запитань, звертайтеся до оргкомітету: +380 44 490-90-30,  Катерина Грабовська, festival@vrk.org.ua та Юлія Смійчик, contest@vrk.org.ua