13 грудня 2017

Пряма трансляція премії Effie Awards на Kyivstar Effie Backstage 2017 вже сьогодні

Другий рік поспіль Kyivstar разом з Effie Awards Ukraine в рамках Церемонії нагородження переможців Effie Gala організовує мобільну студію Радіо Аристократи – Kyivstar Effie Backstage 2017.

Завдяки ініціативі нашого Генерального партнеру Kyivstar, ваші колеги, партнери, друзі та родина зможуть разом з вами слідкувати за перебігом подій та першими радіти за переможців премії Effie Awards Ukraine 2017!

13 грудня о 19:00 у Fairmont Grand Hotel Kyiv стане відомо, хто ж рухав вперед рекламну індустрію України у 2017 році. Дізнайтеся все про нагороди першими!

Завдяки якісному 3G від Kyivstar, Ярослав Лодигін та Валерія Чачібая покажуть Церемонію нагородження зсередини.

Kyivstar Effie Backstage працюватиме з 19:00 до 22:00. За цей час ми почуємо про враження та емоції переможців. Будьте готові, адже можливо саме ви та ваша команда станете учасником прямого ефіру!

«Сьогодні відбудеться одна з найбільш знакових подій в рекламній спільноті і завдячуючи 3G від Київстар, всі ті, хто не зміг потрапити на Церемонію, зможуть споглядати ексклюзивний стрімінг таємничого закулісся та дізнатися першими – хто ж став кращим з кращих. Чекаємо вас коло блакитних екранів смартфонів!» – прокоментував начальник департаменту маркетингових комунікацій компанії Київстар Юрій Чорненький.

Слухайте та дивіться на всіх онлайн-платформах Радіо Аристократи: на сторінці фейсбуку fb/aristocratsfm та на сайті aristocrats.fm.

 Бажаємо вдачі на Effie Awards Ukraine 2017! У ефір долетять найкращі!