29 листопада 2017

Відкрита реєстрація на конференцію Best Marketing Practices та Effie Gala

13 грудня у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбудеться конференція Best Marketіng Practices та Церемонія нагородження переможців Effie Gala. Реєстрація вже зараз відкрита на сайті еffie.org.ua

Головними доповідачами конференції Best Marketing Practices традиційно стануть фіналісти премії Effie Awards Ukraine 2017. Програма буде опублікована наступного тижня, тож слідкуйте за оновленнями.

Увечері 13 грудня, після насиченого когнітивною та корисною інформацією дня, відбудеться Церемонія Effie Gala, на якій будуть нагороджені найефективніші кампанії на ринку України.

Варто наголосити, що кожному учаснику конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2017 надається 1 акредитація на церемонію нагородження переможців Effie Gala та 1 акредитація на конференцію Best Marketing Practices.

Акредитуватись на конференцію Best Marketing Practices та на Effie Gala можна в особистому кабінеті після реєстрації на сайті еffie.org.ua. Електронний квиток, що дає прохід на конференцію Best Marketing Practices, надсилається персонально кожному учаснику. Запрошення на Церемонію нагородження можна забрати в офісі ВРК, за адресою проспект Академіка Глушкова 1, павільйон №5, 2 поверх (ВДНГ).

Акредитація на події відкрита до 8 грудня. Із вартістю можна ознайомитись за посиланням.

Цього року кількість місць обмежена, тож не пропустіть можливість стати частиною Effie Awards Ukraine 2017 і реєструйтесь вже сьогодні!

Якщо у вас виникли запитання, просимо звернутися до оргкомітету: +380 44 490-90-30, Катерина Грабовська, festival@vrk.org.ua та Ольга Підгорська, project@vrk.org.ua.