4 грудня 2017

Зустрічайте програму конференції Best Marketing Practices!

13 грудня у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбудеться конференція Best Marketing Practices в рамках премії Effie Awards Ukraine 2017. Програма включить в себе понад 30 найефективніших кейсів-фіналістів Effie Awards Ukraine 2017, сповнених нестандартними рішеннями, від провідних фахівців рекламно-комунікаційного ринку України. Реєстрація відкрита до 8 грудня.

На конференції у вас буде можливість дізнатися від фіналістів премії Effie Awards Ukraine 2017 – агентств у парі з рекламодавцями – про те, що ж зробити, аби втілити ідею на початковому етапі в ефективний та успішний кейс, як знайти ключовий інсайт, підняти рівень цінності категорії, зміцнити лідерські позиції на ринку, цільно та структуровано побудувати бренд через нетипові канали, розробити малобюджетні ефективні кампанії та досягти результату та суспільний резонанс.

Серед спікерів маркетинг-команди компаній: Олейна, Торчин, Lay’s, Мівіна, Maybelline New York, Synevo, Huggies, Планета Кіно, Somersby, АCTICA, Мartini, 1+1 Media, METRO Cash & Carry Ukraine, Kredobank, Боботик, Pit Вull, Rozetka.ua, Comfy, Beer Point, Winner Group Ukraine, Sandora та багато інших.

Конференція Best Marketing Practices – це один з ключових проектів, що популяризує кращі практики та ідеї ефективних маркетингових комунікацій України. Конференція покликана сприяти розвитку якісного маркетингу, виявляти нові можливості, вчити і вчитись один в одного, розвивати конкурентоспроможність на ринку, а також розширювати професійні зв’язки.

Пропонуємо ознайомитись із повною програмою.

Зареєструватись на конференцію можна на сайті effie.org.ua. Нагадуємо, що ввечері 13 грудня відбудеться також Церемонія нагородження Effie Gala, на яку можна придбати квиток, окремо від квитка на Best Marketing Practices.  Вартість участі на події за посиланням.

Учасникам конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2017 надається квота (у вигляді 1 запрошення на конференцію та 1 запрошення на церемонію нагородження Effie Galа), яку необхідно оформити в особистому кабінеті.  В цій же онлайн-формі можна придбати додаткові акредитації.

Поспішайте акредитуватись до 8 грудня на справжній парад ефективних рішень, адже цього року кількість місць обмежена!

У разі запитань, звертайтеся до оргкомітету: +380 44 490-90-30,  Катерина Грабовська, festival@vrk.org.ua та Ольга Підгорська, project@vrk.org.ua.