31 October 2019

Effie Awards Ukraine 2019: від II Deadline до Last Minute Deadline

Конкурсна програма Effie Awards Ukraine 2019 відкрита для подачі заявок у 54 різних категоріях.

Для участі в програмі всім учасникам необхідно завантажити в особистий кабінет на сайті effie.org.ua не лише конкурсні заявки, а й всі необхідні матеріали, включаючи креативні.

Наступним етапом є суддівство, в рамках якого провідні маркетинг-спеціалістів, що працюють у компаніях-рекламодавцях, топ-менеджери комунікаційних агентств, медіа експерти, дослідники та консультанти зберуться в першому та другому раунді для оцінювання конкурсних робіт.

За підсумками Effie Awards Ukraine 2019 будуть сформовані рейтинги ефективності комунікаційних, медіа агентств та рекламно-комунікаційних холдингів, а також імена найефективніших рекламодавців та брендів України і рейтинг Best Marketing Teams, який визначає найуспішніші маркетингові команди компаній-рекламодавців.

Імена кращих з кращих будуть оголошені на Effie Gala, що відбудеться 13 грудня у конгрес-центрі Mercure Congress Centre.

Націльтесь на Effie!

Деталі подачі заявки та правила участі читайте на сайті effie.org.ua, або звертайтеся до оргкомітету за контактами: +380 44 490-90-30, Катерина Грабовська – festival@vrk.org.ua та Ольга Підгорська – project@vrk.org.ua.