12 вересня 2017

Долетять найкращі! Effie Awards Ukraine 2017 оголошує про старт прийому конкурсних робіт

12 щорічна міжнародна премія Effie Awards Ukraine 2017, яка нагороджує найефективніші кампанії маркетингових комунікацій в Україні, відкриває прийом конкурсних робіт. Цього року на учасників чекають 4 дедлайни, які відрізняються вартістю конкурсної заявки.  

Вже зараз Всеукраїнська рекламна коаліція розпочинає формування журі конкурсу Effie Awards. До складу суддів Effie Awards Ukraine завжди входять провідні фахівці рекламно-комунікаційного ринку: маркетинг-спеціалісти, що працюють в компаніях-рекламодавцях, топ-менеджери комунікаційних агентств, медіа експерти, дослідники, консультанти. 

Цього року премія ввела ряд оновлень. Список категорій конкурсу як продуктових, так і спеціалізованих, був розширений, а отже, можливостей отримати нагороду – ще більше. Окрім цього, Effie Awards Ukraine пропонує учасникам опцію попереднього замовлення звіту Effie Jury Insight для конкретних заявок. У звіті збираються як загального плану рекомендації щодо заповнення заявок, правил оцінки робіт, так і думки членів журі, безпосередньо, які оцінювали заявлений кейс. 

Щодо дедлайнів Effie Awards 2017, цьогоріч, згідно з міжнародними нормами Effie Worldwide, конкурс має чотири терміни прийому конкурсних заявок, і з кожним дедлайном ціни підвищуються:    

1 жовтня 2017 - EARLY BIRDS DEADLINE

15 жовтня 2017 - I DEADLINE

31 жовтня 2017 - II DEADLINE

7 листопада 2017​ - LAST MINUTE DEADLINE

 Черговий рік поспіль генеральним партнером Effie Awards виступає найбільший мобільний оператор України – Київстар, який вже 20 років надає якісні телекомунікаційні послуги для українців.  

Такоже не вперше TWIGA Ukraine допомагає оргкомітету в розробці рекламної кампанії для Effie Awards Ukraine, цьогорічне ключове повідомлення цієї кампанії: "Долетять найкращі!". 

Про всі зміни та оновлення подачі заявок учасники можуть дізнатися на сайті премії в розділі "Конкурс" – effie.org.ua. У разі запитань, звертайтеся до оргкомітету: +380 44 490-90-30,  Катерина Грабовська, festival@vrk.org.ua та Юлія Смійчик, contest@vrk.org.ua.