13 жовтня 2009

Головою журі EFFIE Awards Ukraine стане Сергій Братусев

Організаційний комітет EFFIE Awards Ukraine оголошує ім'я голови журі конкурсу - 2009. Ним стане Сергій Братусев, директор з маркетингу McDonald's в Україні.

Сергій Братусев починав свою кар'єру в маркетингу фактично з самого зародження індустрії. З тих пір він працював з брендами таких найбільших компаній, як Nestle, Reckitt Benckiser в Україні і Microsoft в Росії. На сьогоднішній день Сергій допомагає розвивати 5-й (за версією BrandZ Top) або 6-й (якщо вірити Interbrand) за популярністю бренд планети - McDonald's - в Україні. І це - далеко не просте завдання, адже McDonald's, напевно, один з небагатьох гравців ринку споживчих товарів, де всі P маркетингу створюються і реалізуються самою компанією. Тут неможливо, наприклад, списати прорахунки в ефективності маркетингових ідей на дистрибуцію чи упередженості роздрібної торгівлі - все, від співробітників, продуктів, дистрибуції, цінової політики і торгових точок є частиною власної налагодженої системи.

Робота Сергія спільно з агентськими командами дала беззаперечні результати - завдяки команді компанії і агентств DDB (intelligence & creative) і OMD (media), навіть у непростий кризовий час кількість відвідувачів McDonald's у 2009-му році зросла у порівнянні, з 2008-м.
Ось уже четвертий рік поспіль журі EFFIE Awards Ukraine очолюють топ-менеджери з маркетингу та реклами найбільших гравців ринку. Компанія McDonald's, будучи членом Всеукраїнської рекламної коаліції та партнером конкурсу EFFIE Awards Ukraine, вже втретє делегує свого маркетинг-директора на Голову журі конкурсу, проте Сергій Братусев роль Голови журі буде виконувати вперше.
EFFIE Awards Ukraine - єдиний конкурс маркетингової ефективності в Україні - відзначає найзначніші досягнення в маркетингових комунікаціях: ідеї, які працюють. Починаючи з 2006-го, національна програма EFFIE Awards Ukraine щорічно нагороджувала найкращі маркетингові кампанії країни, кампанії, які були не тільки креативними, а й повною мірою реалізували найсміливіші клієнтські очікування.
 

Нагадуємо, що прийом заявок на конкурс EFFIE Awards Ukraine 2009 триватиме до 15 жовтня. До закінчення прийому залишилося всього три дні.