31 серпня 2010

Всеукраїнська рекламна коаліція оголошує про початок прийому заявок на Effie Awards Ukraine

http://www.sostav.ua/multimedia/virtual/images/small/2009/11895.jpgУ серпні 2010 Всеукраїнська рекламна коаліція продовжила ексклюзивний контракт з Effie Worldwide на проведення конкурсу рекламної та маркетингової ефективності Effie Awards на території України.

Effie Awards Ukraine - найбільш значуща українська нагорода в сфері рекламних і маркетингових комунікацій, яка оцінює поєднання стратегії, креативу і, як результат, ефективність комунікацій. Це єдиний в Україні конкурс, який має міжнародне визнання Effie Worldwide. Премія була заснована Американською маркетинговою асоціацією (АМА) у Нью-Йорку в 1968 році. Effie Awards нагороджує найбільш значущі досягнення в області рекламних і маркетингових комунікацій: ідеї, які працюють. На сьогоднішній день конкурс Effie проводиться в 40 країнах світу, серед загальноєвропейських і світових рекламних кампаній.

Процедура суддівства конкурсу ґрунтується на багаторічному міжнародному досвіді Effie Worldwide і побудована на незалежній думці кожного з членів журі. На даний момент ВРК формує склад суддівської колегії - згідно з регламентом конкурсу до складу журі входять топ-менеджери рекламних агентств і керівники маркетингових підрозділів компаній-рекламодавців.

У цьому році учасників чекають деякі нововведення. Серед новинок цього року - кожен тур суддівства буде оцінюватися окремим складом журі. Також з цього року змінюється заявка для подачі матеріалів на конкурс. Крім цього, вводиться ряд нових номинаций.

У конкурсу вже є перші партнери. Так, реалізацію та запуск рекламної кампанії Effie Awards-2010 буде підтримувати РА Provid, найефективніше агентство України.

Для участі в конкурсі приймаються проекти, створені не раніше 2008 року і котрі показали свою ефективність в 2009-2010 рр.., (за винятком кампаній, які взяли участь у конкурсі минулого року). Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму на офіційному сайті конкурсу http://www.effie.org.ua/ .

  

Основні дати конкурсу Effie Awards Ukraine 2010:

1 вересня - 20 жовтня: прийом робіт

6 листопада: 1 тур суддівства

13 листопада: 2 тур суддівства

3 грудня: Effie conference + Effie Gala

З усіх питань, пов'язаних з підготовкою заявок і умовами участі в конкурсі, просимо звертатися до Оргкомітету конкурсу за телефоном: +380 44 490-90-30 або за e-mail: festival@adcoalition.org.ua, project@adcoalition.org.ua. Контактні особи - Катерина Губренко і Мирослава Нагорнюк