21 серпня 2024

Скоро завершується другий дедлайн Effie Awards Ukraine 2024

Другий дедлайн Effie Awards Ukraine 2024 добігає кінця 1 вересня. Організатори нагадують, що подання кейсу потребує не тільки його ефективності, але й вмілого представлення. Дізнайтесь більше про подачу заявок та ознайомтеся з рекомендаціями від міжнародних суддів на сайті Effie Ukraine.

З умовами участі пропонуємо ознайомитися з Effie Entry Kit, де ви знайдете всю ключову інформацію про етапи участі в Effie Awards Ukraine 2024.

Зверніть увагу на поради від міжнародних суддів Effie в документі Effective Entry Guide, які допоможуть правильно підготувати вашу заявку.

Також, ви маєте можливість ознайомитися з кейсами переможців попередніх років на глобальному ресурсі Effie Worldwide у розділі Case Library, деякі з них доступні безкоштовно, а саме в розділі Complementary access. Або можна надихнутись короткими описами кейсів минулорічних переможців  Effie Awards Ukraine.

Не пропустіть свій шанс взяти участь у найпрестижнішій нагороді для маркетологів та рекламістів. Час поповнювати свій баланс Effie!

Нагадаємо, що по завершенню Effie Awards Ukraine 2024 будуть підраховані національні рейтинги ефективності комунікаційних і медіа агенцій, рекламно-комунікаційних груп, а також оголошені лідери серед рекламодавців і брендів України. Результати Effie Awards Ukraine 2024 будуть внесені до міжнародних рейтингів Effie Index, який класифікує найбільш ефективні компанії і бренди світу, а також до міжнародної бази даних кейсів Effie Case.

Також результати Effie є частиною розрахунку рейтингу «Агенція року» та є одним з основних критеріїв рейтингів кращих маркетингових команд Best Marketing Teams.

У разі запитань звертайтеся до оргкомітету: festival@vrk.org.ua (Катерина), project@vrk.org.ua (Ольга).