09 грудня 2016 Effie Awards Ukraine 2016 оголосив переможців

9 грудня, стали відомі переможці конкурсу Effie Awards Ukraine 2016. Премія Effie Awards Ukraine відзначає ефективні кампанії у всьому спектрі товарів і послуг – від товарів масового попиту до фінансових послуг і іміджу корпорацій.


05 грудня 2016 Опублікована програма конференції Best Marketing Practices в рамках Effie Awards Ukraine 2016

9 грудня на Best Marketing Practices більше 30 тем від 60 спікерів, експертів в сфері маркетингу і реклами. Нагадаємо, програма конференції складається з кейсів-фіналістів Effie Awards Ukraine 2016. Реєстрація на подію відкрита до 8 грудня на effie.org.ua

23 листопада 2016 Відкрита реєстрація на конференцію Best Marketing Practices і Effie Gala

9 грудня відбудеться конференція Best Marketing Practices і Церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2016.


04 листопада 2016 В чиїх руках доля Гран-Прі Effie Awards Ukraine. Представляємо Effie Grand Jury 2016

Як і анонсувалося раніше, в регламент Effie Awards Ukraine внесені зміни. Місце Голови журі на Effie Awards Ukraine 2016 займе цілий склад досвідчених і відомих професіоналів рекламно-комунікаційного ринку – так зване Grand журі премії Effie Awards Ukraine.

28 жовтня 2016 Рейтинг эффективности рекламно-коммуникационных холдингов Украины

Традиционно по итогам Effie Awards Ukraine формируются рейтинги эффективности для креативных, digital, медиа и агентств маркетинговых сервисов Украины. Начиная с этого года, Всеукраинская рекламная коалиция будет награждать и самые эффективные рекламно-коммуникационные холдинги Украины.


20 жовтня 2016 TWIGA Ukraine – креативний партнер Effie Awards Ukraine 2016

Комунікаційна група TWIGA Ukraine вже другий рік поспіль креативний партнер найбільшого міжнародного конкурсу ефективності маркетингових комунікацій Effie Awards в Україні.

04 жовтня 2016 Effie Breakfast: workshop для учасників і членів журі

12 жовтня в кінотеатрі «Україна» відбудеться Effie Breakfast для учасників і членів журі Effie Awards Ukraine 2016 за підтримки дослідницької компанії Kantar TNS Ukraine.


13 вересня 2016 Стартує 11 сезон серіалу про найефективніших маркетологів і рекламістів України – Effie Awards Ukraine!

Всеукраїнська рекламна коаліція відкриває прийом робіт на щорічну міжнародну премію Effie Awards Ukraine, яка нагороджує найбільш ефективні кампанії в області маркетингових і рекламних комунікацій.