11 вересня 2024

ВРК запрошує маркетологів та рекламістів розповісти «А скільки в тебе Effie?»

Ініціатива запускається в рамках цьогорічної кампанії Effie Awards Ukraine «Скільки Effie на твоєму рахунку? Час поповнити баланс!». ВРК, як організатори Еffie Awards Ukraine, запрошують рекламодавців та агенції порахувати отримані нагороди та опублікувати результат у своїх соцмережах.

Effie Awards – найпрестижніша світова нагорода в галузі маркетингових комунікацій, яку вже 56 років визначають у понад 50 країнах. В Україні у 2024 році премія проводиться 18 раз. Тож організатори закликають гравців рекламного ринку перевірити власний баланс нагород. Бо у кожній індустрії є своя валюта. У музиці – це Ґреммі, у футболі – Золоті м'ячі, у кіно – Оскари, а в маркетингу – це Effie.

Щоб взяти участь у ініціативі:

  • порахуйте свої нагороди або перевірте на сайті https://effie.org.ua/winners/
  • завантажте шаблон віжула посилання
  • додайте у шаблон лого своєї компанії та кількість нагород
  • опублікуйте у своїх соцмережах з хештегом #Мій_рахунок_Еffie #EffieUkraine та відмічайте сторінку fb/effie.ukraine

Навіть один Effie на рахунку рекламодавців та агенції – це символ успіху в індустрії, адже нагороду отримують за головне досягнення – ефективність.

Метою ініціативи є не лише перевірити баланс нагород Effie на рахунках компаній-рекламодавців та агенцій, але й нагадати, що цю «валюту» можна продовжувати накопичувати на професійному рахунку та підвищувати свій статус. Ще є час подати роботи на Effie Awards Ukraine 2024 та поповнити свій професійних рахунок новими нагородами.

Фінальний дедлайн прийом конкурсних заявок – 1 жовтня.

Нагадаємо, що відомі українські маркетологи та рекламісти зіграли камео у промо-ролику «Скільки Effie на твоєму рахунку?».

Час і вам долучатися до ініціативи «А скільки в тебе Effie?», а також реєструвати свої нові роботи на Effie Awards Ukraine 2024.

Церемонія нагородження переможців відбудеться 29 листопада 2024 року.

Генеральний партнер Effie Awards Ukraine 2024 – Нова Пошта, яка доставляє перемоги!

Тож саме час поповнити баланс!

А скільки Effie на вашому рахунку?