20 червня 2024

Долучайтесь до формування журі Effie Awards Ukraine 2024

Всеукраїнська рекламна коаліція, організатор Effie Awards Ukraine, розпочинає формування журі на сезон 2024 та запрошує гравців рекламно-комунікаційного ринку долучитися до процесу.

Effie Awards – це міжнародний символ ефективності маркетингових комунікацій, відомий у всьому світі. Понад 55 років ця нагорода вважається найвищою відзнакою в галузі. Тому команда ВРК дуже серйозно підходить до формування команди журі, яка визначатиме найуспішніші кампанії в Україні.

Щороку оргкомітет прагне зібрати професійну та збалансовану команду журі, що об'єднає клієнтську та агентську експертизу у всіх галузях. У журі будуть представлені провідні маркетинг-спеціалісти, топ-менеджери комунікаційних агентств, медіаексперти, дослідники та консультанти.

Цього року суддівство відбудеться у три тури онлайн:

  • Перший тур – 21-25 жовтня
  •  Другий тур – 4-8 листопада
  • Гранд журі – 14 листопада

Члени ВРК та компанії, які активно брали участь у Effie Awards Ukraine попередніх років, можуть рекомендувати своїх кандидатів до журі 2024 року.

Від кожної компанії розглядається не більше 4-х кандидатів:

  • один представник комунікаційної агенції,
  • до трьох маркетинг-спеціалістів компаній-рекламодавців.

Ваші рекомендації приймаються до 10 липня за посиланням.

Відбір суддів буде базуватися на таких критеріях: досвід роботи в галузі, управлінський досвід, досвід суддівства та участь у програмі Effie.

Усі надіслані рекомендації будуть розглянуті. Оргкомітет залишає за собою право остаточного визначення складу журі Effie Ukraine 2024.

Якщо у вас є питання щодо формування журі, звертайтеся за адресою pr@vrk.org.ua.

Приєднуйтесь до команди журі Effie Ukraine 2024 та допоможіть визначити найефективніші кампанії України!