11 жовтня 2011

2 грудня стануть відомі переможці Effie Awards Ukraine-2011

Центральні події проекту Effie в Україні - конференція Effie. Ideas that worked й урочиста Церемонія нагородження переможців - відбудуться 2 грудня в Софіївському Гранд-холі готелю «Прем'єр Палас».

Унікальною особливістю маркетингової конференції Effie.Ideas that worked є те, що програма виступів побудована виключно на практичних кейсах успішних рекламних кампаній. З кейсами-переможцями конкурсів Effie різних країн (а конкурс Effie Awards проходить більш ніж у сорока країнах світу) будуть виступати представники мережевих рекламних агентств. Конференція - це чудовий привід обговорити методи підвищення ефективності маркетингових комунікацій, обмінятися ідеями з колегами та отримати новий досвід. Адже у залі зберуться провідні фахівці ринку реклами і маркетингу.

А ввечері, о 19-30, у тому ж Софіївському Гранд холі готелю «Прем'єр Палас», розпочнеться урочиста частина - Церемонія нагородження переможців конкурсу Effie Awards Ukraine 2011.

Безумовно, найголовнішою і найціннішою нагородою для учасників конкурсу будуть легендарні статуетки Effie, які з 1968 року вручаються в усьому світі найефективнішим маркетинговим стратегіям і кампаніям. А Effie Awards Ukraine відбудеть вже ушосте. Підкреслимо, що журі конкурсу при оцінюванні робіт буде керуватися вимогами, що пред'являються до ефективних маркетингових стратегій у всьому світі.

Окрім офіційної нагороди конкурсу, переможці зможуть отримати і інші приємні і корисні подарунки. Компанія "Viasat" вручить комплект устаткування для супутникового телебачення - разом з його установкою. Також учасники конкурсу отримають інноваційні системи для приготування напоїв від Nestle і Krups -кавоварки Nescafe Dolce Gusto. Гостей та учасників церемонії своєю продукцією люкс-класу пригощатиме компанія «Хортиця».

Для того, щоб мати можливість отримати не лише подарунки, а й корисний досвід, усім охочим радимо зареєструвати свою рекламну кампанію для участі в конкурсі. І в зв'язку з цим нагадуємо про дедлайни. 21 жовтня прийом заявок завершується, тому всіх, хто бажає спробувати свої сили на Effie Awards Ukraine 2011, Оргкомітет просить не затягувати подання робіт.

А відвідати Конференцію Effie. Ideas that work, познайомитися з ефективними прикладами рекламних кампаній і отримати нові знання може будь-хто. Для реєстрації на конференцію необхідно звернутися до Оргкомітету.

Детальніше про правила участі можна дізнатися на сайті http://effie.org.ua/ або по телефону: +380 44 490-90-30. Контактні особи - Катерина Губренко festival@adcoalition.org.ua та Наталя Грищук project@adcoalition.org.ua

Effie Awards Ukraine - конкурс ефективності рекламних і маркетингових комунікацій. Це найпрестижніша і найбільш бажана нагорода для маркетологів. Effie Awards існує з 1968 року і сьогодні проводиться більше ніж в 40 країнах світу. В Україні конкурс стартував в 2006 році на підставі ексклюзивної ліцензії Нью-Йоркської Американської Маркетингової Асоціації (Effie Worldwide). Головна відмінність Effie від подібних змагань полягає в тому, що журі оцінює не стільки креативність рекламної кампанії, скільки головну складову - результативність: зростання обсягу продажів, збільшення частки ринку, впізнаваності торгової марки і підвищення вартості бренду. Організатор Effie Awards Ukraine - Всеукраїнська рекламна коаліція.