28 вересня 2007

30 претендентів на золото EFFIE AWARDS UKRAINE 2007

За даними Всеукраїнської рекламної коаліції, українські агентства підтвердили подачу 30 заявок на EFFIE AWARDS UKRAINE 2007 за станом на 21 вересня. Нагадаємо, прийом заявок здійснюється до 1 жовтня 2007 року. З умовами участі можна ознайомитися на http://effie.org.ua

Цікавитеся, чи слід вашій компанії брати участь в конкурсі EFFIE Awards?

Причини, чому слід взяти участь в конкурсі, щоб продемонструвати світові, яким чином діяльність компанії досягла успіху на ринку: 

• Премія EFFIE - це єдина нагорода, яка розглядає такі ринкові чинники, як об'єм продажів, що збільшився, або поліпшення знань і уявлень про бренд, а також креативність.

• Премія EFFIE - це єдиний конкурс, який оцінюється представниками основних клієнтів і професійних агентств.

• Премія EFFIE- це єдина нагорода, яка визнає всі дисципліни - креативність, маркетинг і облік, дослідження і ЗМІ. Все це допомагає створювати ефективну рекламну кампанію.

• EFFIE- це золотий стандарт ефективності реклами. Це вищий рівень визнання Вашої кампанії, Вашого агентства, і того, що можуть отримати ваші клієнти в результаті досягнення цілей реклами.

EFFIE є найавторитетнішою нагородою в області маркетингу і присуджується за найбільш ефективну рекламну кампанію року. Премія була установлена Американською маркетинговою асоціацією (АМА) в Нью-Йорку в 1968 році. На сьогоднішній день EFFIE присуджується в 35 країнах світу, а також серед загальноєвропейських і світових рекламних кампаній. Ексклюзивними правами на використання бренду EFFIE на території України і проведення конкурсу EFFIE Awards володіє Всеукраїнська рекламна коаліція.