6 листопада 2018

Відкрита реєстрація на Best Marketing Practices в рамках Effie 2018

Effie Awards Ukraine 2018 відкриває реєстрацію на конференцію кращих маркетингових практик Best Marketing Practices, що відбудеться 12 грудня у Mercure Congress Centre.

Програма конференції Best Marketing Practices містить виключно ексклюзивний та унікальний контент та складається з кейсів, які увійшли до фіналу премії золотого стандарту ефективності Effie Awards Ukraine 2018. Свої проекти презентують представники від рекламодавця та агентства.

Тільки на Best Marketing Practices ви матимете можливість почути про розробку, втілення у життя та результати понад 30 найбільш ефективних кейсів-фіналістів Effie Awards Ukraine 2018, що відображають найбільш вражаючі результати проведених кампаній на національному ринку.  З програмою Конфенеції ви зможете ознайомитися на початку грудня уже після результатів суддівства, що робить подію іще більш інтригуючою та довгоочікуваною.  

Конференція Best Marketing Practices – це платформа, що популяризує кращі практики та ідеї ефективних маркетингових комунікацій України. Конференція покликана сприяти розвитку якісного маркетингу, виявляти нові можливості, вчити і вчитись один в одного, розвивати конкурентоспроможність на ринку, а також встановлювати професійні зв’язки.

Зареєструватись на конференцію можна на сайті effie.org.ua. Нагадуємо, що ввечері 12 грудня відбудеться Церемонія нагородження Effie Gala, на яку можна придбати квиток, окремо від квитка на Best Marketing Practices.  Вартість участі на події за посиланням.

Учасникам конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2018 надається квота (у вигляді 1 запрошення на конференцію та 1 запрошення на церемонію нагородження Effie Galа), яку необхідно оформити в особистому кабінеті.  В цій же онлайн-формі можна придбати додаткові акредитації.

Поспішайте акредитуватись до 5 грудня, адже цього року кількість місць обмежена!

Генеральний партнер – Київстар, інноваційний партнер – Philips Ukraine.