25 листопада 2020

Відкрита реєстрація на Effie Awards Show 2020

18 грудня відбудеться онлайн трансляція події Effie Awards Show 2020, в рамках якої пройде Церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2020 та конференція Best Marketing Practices. Оформити акредитацію можна на сайті effie.org.ua.

Цього року організатори підготували новий формат Церемонії нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2020 та конференції Best Marketing Practices – на учасників чекає онлайн трансляція Effie Awards Show.

Це буде 10 часовий марафон – оголошення переможців Effie Awards Ukraine 2020, презентації кейсів фіналістів премії, нагородження кращих маркетингових команд країни Best Marketing Teams 2020, а також оголошення імен найефективніших комунікаційних та медіа агентств, рекламно-комунікаційних холдингів, рекламодавців та брендів України 2020.

Детальна програма події буде оголошена на початку грудня уже після результатів суддівства Effie Awards Ukraine 2020, що робить подію ще більш інтригуючою та довгоочікуваною.  

Перегляд онлайн-трансляції Effie Awards Show буде доступний для усіх бажаючих – завчасно акредитованих учасників. Деталі оформлення акредитації на Effie Awards Show за посиланням.

Реєстрація відкрита до 15 грудня. Але пропонуємо поспішити з оформленням акредитацій, адже для перших 250 учасників ми підготували Effie Set. Effie Set – це гарна нагода познайомитися одразу з різними зразками товарів від найефективніших брендів-фіналістів Effie Awards Ukraine 2020.

Всі результати української програми будуть включені до міжнародного рейтингу ефективності Effie Index 2021.

Оформлюйте акредитацію на Effie Awards Show 2020 вже сьогодні та дізнайтеся імена найефективніших кампаній і гравців в Україні першими!