10 травня 2023

Effie Awards Europe 2023: відкрито прийом конкурсних робіт

Премія Effie Awards Europe оголосила прийом заявок на конкурс 2023 року. В межах співпраці організаторів Effie Awards Europe та ВРК як організатора Effie Awards Ukraine, цьогорічна участь українських робіт на європейському конкурсі буде мати спеціальні умови – безкоштовна участь до першого дедлайну, 31 липня.

Effie — це глобальний форум, який веде, надихає та підтримує як саму практику, так й практиків маркетингової ефективності. Нагороди відкриті для всіх агентств і брендів, які хочуть отримати визнання за їхні найефективніші маркетингові зусилля, які зробили зміни в суспільстві та досягли реальних, вимірних результатів.

Цьогоріч на конкурсі Effie Europe анонсовані нові категорії, які допоможуть краще представити виклики, що команди подолали цього року. Це категорії – Government & Public Service та Seasonal/Current Events. Food & Beverage стала окремою категорією, решта FMCG не змінилася. Повний перелік категорій цього року можна знайти за посиланням.

Конкурсна програма складається з трьох блоків:

•         Multi-market – для кампаній, які проводяться у двох або більше європейських країнах,

•         Positive Change – для соціально значущих кампаній, які були реалізовані в одній країні,

•         Best of Europe – для кампаній, які виграли золото або Гран-прі на національних конкурсах Effie у 2022 році. Також в цьому році цей блок приймає заявки з країн, які не мають програми Effie або де програма Effie не проводились у 2022 році.

Тепер блок Best of Europe поділено на Effie Partner track (для золотих переможців та Гран-прі 2022 року) і non-Effie markets (для проєктів з країн без програми Effie, які реалізовані на території однієї європейської країни в будь-який проміжок часу з 1 січня 2021 до 31 березня 2023).

Таким чином, українські учасники мають можливість подати роботи до всіх трьох блоків конкурсної програми Effie Awards Europe.

Звертаємо увагу, що для українців безкоштовна участь буде лише в межах першого дедлайну – до 31 липня. Подачі після 31 липня будуть йти за стандартним прайсом.

Фінальний дедлайн прийому робіт – 22 вересня.

Переможці будуть оголошені та відзначені на Effie Day у Брюсселі 5 грудня. Подія включатиме в себе суддівство Гранд журі, освітню програму Effie Effectiveness Forum та Церемонію нагородження переможців.

Додаткову інформацію про правила участі, дедлайни та вартість можна знайти на сайті effie-europe.com/call-for-entries/.

Організатором Effie Awards Europe є Європейська асоціація комунікаційних агентств (EACA) у партнерстві з Google, Європейським альянсом інтерактивної цифрової реклами (EDAA), ACT Responsible, Adforum.com та Viva Xpress Logistics.

В разі виникненні питань звертайтесь до оргкомітету Effie Europe – Kasia Gluszak, kasia.gluszak@eaca.eu.