13 серпня 2021

Стартує набір журі до Effie Awards Ukraine 2021

Всеукраїнська рекламна коаліція в якості Оргкомітету премії Effie Awards Ukraine оголошує про початок формування журі сезону 2021 та запрошує експертів в області рекламних та маркетингових комунікацій рекомендувати своїх кандидатів.

Цього року премія Effie Awards Ukraine 16 раз поспіль нагородить найбільш успішні національні кампанії у сфері маркетингових комунікацій, керуючись міжнародними правилами найпрестижної нагороди у світі для маркетологів та рекламістів.

Журі Effie – це завжди команда професіоналів, що володіють високим рівнем компетенцій та знань.

Зазвичай у журі Effie представлена як клієнтська, так і агентська експертиза по кожному напряму індустрії чи спеціалізації агентства – це і провідні маркетинг-спеціалісти, що працюють у компаніях рекламодавців, так і топ-менеджери комунікаційних агентств. Окрім того, відповідно до міжнародних вимог Effie професіональний склад журі має включати представників дослідницьких компаній, медіа та консультантів.

Суддівство традиційно проходить в три етапи: перший тур – визначення фіналістів, другий – визначення переможців, третій – вибір Гран-прі.  

Участь в журі Effie – це чудова можливість обмінятися досвідом, інсайдами та інсайтами з колегами по індустрії, а також ознайомитися з провідними маркетинговими кейсами.

З метою забезпечення вищого рівня професіоналізму та експертизи під час суддівства оргкомітет премії використовує рекомендації як основний канал формування команди журі. Тому запрошуємо членів Всеукраїнської рекламної коаліції долучитись до процесу формування журі та пропонувати свої кандидатів. Рекомендації також приймаються від агентств/компаній, що брали активну участь у Effie Awards Ukraine попередніх років.

Від кожного агентства розглядається не більше 4-х кандидатів, а саме:

  • один представник комунікаційного агентства
  • до 3-х маркетинг-спеціалістів компаній-рекламодавців

Критерії до кандидатів в журі:

  • досвід роботи в маркетингу і рекламі
  • робота на управлінській позиції
  • досвід суддівства конкурсу та/або участь в конкурсній програмі Effie

Якщо ви готові рекомендувати кандидата в журі Effie Awards Ukraine 2021, заповнюйте форму рекомендації за посиланням. Імена кандидатів приймаються до 30 серпня.

Всі надіслані рекомендації обов’язково будуть розглянуті. Однак оргкомітет залишає за собою виключне право затвердження кандидатів до фінального списку журі Effie Ukraine 2021, який буде анонсований в жовтні.

В разі виникнення запитань, пов’язаних з формуванням журі, звертайтесь до оргкомітету – pr@vrk.org.ua.