28 грудня 2022

Результати участі українських агенцій в міжнародних програмах Effie

Всеукраїнська рекламна коаліція представляє результати участі українських агенцій в міжнародних програмах Effie.

Щорічно за підсумками Effie Awards Ukraine визначаються національні рейтинги ефективності – комунікаційних та медіа агентств, рекламно-комунікаційних груп, рекламодавців та брендів України. Також, аналізуючи дані фіналістів та переможців конкурсів Effie Awards по всьому світу, Effie Index оголошує глобальний рейтинг ефективності – агентств, рекламодавців, брендів, рекламних мереж та комунікаційних груп. В Effie Index завжди фігурують і українські агенції, бренди та компанії-рекламодавці.

А крім того, кожен рік Всеукраїнська рекламна коаліція відмічає найуспішнішого учасника міжнародних програм Effie, що включає відзнаки на європейській та глобальній програмах: Effie Awards Europe та Global Best of the Best Effie Awards.

Цього року Effie Worldwide активно підтримали Effie Awards Ukraine та в цілому український рекламний ринок. Однією з ініціатив стало надання українським агентствам безкоштовної участі в Global Best of the Best 2022 та Effie Europe 2022. Багато українських агенцій скористалися цією можливістю, з яких 10 продемонстрували гарні результати, з чим ми їх і вітаємо.

Успіхи українських агенцій підраховуються за новою методикою, яка була анонсована Effie Worldwide в січні 2022 року.

Grand Effie Winner/Platinum Winner

48 Points

Gold Effie Winner

24 Points

Silver Effie Winner

12 Points

Bronze Effie Winner

6 Points

Effie Finalist

2 Points

Цьогоріч найбільш успішним українським учасником в міжнародних програмах Effie стало агентство Postmen. Команда отримала 20 балів за такі нагороди:

·          Срібло на Effie Awards Europe 2022 – Grains of Truth

·          Бронза на Effie Awards Europe 2022 – 150 names of Lesya Ukrainka

·          Фіналіст на Global Best of the Best Effie Awards 2022 – 150 Names of Lesya Ukrainka

Відмітимо нашими оплесками і інших українських учасників:
Bickerstaff.734 (12 балів), One Health agency (4), Rockets. Growth R&D (4), Isobar Ukraine (4), banda (2), Gres Todorchuk (2), MullenLowe Adventa (2), Saatchi & Saatchi Ukraine (2), Starcom Ukraine (2), WARTO Communications (2).

ВРК цінує співпрацю з Effie Worldwide і безумовно радіє успіхам українських агенцій на міжнародній арені. Адже це унікальна можливість для українських проєктів позмагатися  на глобальному та регіональному рівні за визнання "найкращих з найкращих" серед найефективніших кампаній в сфері маркетингових комунікацій.