4 грудня 2020

Анонсована програма Effie Awards Show 2020

18 грудня відбудеться онлайн трансляція Effie Awards Show з оголошенням переможців Effie Awards Ukraine 2020 та презентаціями кейсів фіналістів премії. Реєстрація відкрита до 15 грудня.

В цьому році Церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2020 та презентація кейсів фіналістів премії пройдуть в новому форматі – на учасників чекає онлайн трансляція Effie Awards Show.

Знайомтесь з програмою Effie Awards Show 2020 за посиланням.

Починаючи з 10:00, стартує 10 годинний марафон Effie Awards Show. Програма події поділена на 10 блоків. В рамках кожного блоку будуть оголошені та нагороджені кращі маркетингові кампанії – переможці та презентовані кейси фіналістів окремих категорій.

Вперше відбудеться показ всіх кейсів-фіналістів Effie Awards Ukraine 2020. А представники понад 20 кейсів з найбільш ефективними кампаніями на рекламно-комунікаційному ринку країни розкажуть про процес створення та реалізації своїх кейсів, поділяться інсайтами, нестандартними рішеннями, кардинально сміливими кроками та ефективними результатами. Ці проєкти будуть презентовані рекламодавцями в парі з агентством.

За підсумками Effie Awards Ukraine 2020 будуть анонсовані національні рейтинги ефективності комунікаційних, медіа агентств та рекламно-комунікаційних холдингів, а також імена найефективніших рекламодавців та брендів України. Також будуть названі імена кращих маркетинг-команд України 2020 року.

Оформити акредитацію на онлайн трансляцію Effie Awards Show можна за посиланням.

Всі результати Effie Awards Ukraine 2020 включать в міжнародні рейтинги Effie Index 2020, рейтинг найефективніших компаній та брендів у всьому світі, та в міжнародну базу кейсів Effie Case.

Онлайн трансляція події відбудеться з локації PMHUB.

У разі запитань, звертайтеся до оргкомітету: +380 44 490-90-30,  Ольга Підгорська, project@vrk.org.ua .