21 лютого 2022

Переможці Effie Awards Ukraine 2021 позмагаються на глобальному Effie

Щорічний міжнародний конкурс Global Best of the Best Effie Awards відкрив прийом робіт для золотих переможців та Гран-прі всіх національних програм Effie. Переможці Effie Awards Ukraine 2021 мають можливість позмагатись та отримати визнання «найбільш ефективних» на глобальному рівні.

Конкурс Global Best of the Best – це унікальна можливість для переможців програм Effie змагатися на глобальному рівні для визначення "найкращих з найкращих" серед найефективніших кампаній в сфері маркетингових комунікацій. Для участі запрошуються конкурсні роботи, які отримали золото чи Гран-прі на національних чи регіональних програмах. Конкурс проводиться вдруге Effie Worldwide. Серед учасників переможці більш ніж з 50 програм з усього світу.

В конкурсі будуть визначені переможці в категоріях – Global Grand Effie, які потім продовжать боротьбу за найвищу нагороду конкурсу – Iridium Effie.

Конкурсна програма має три дедлайни:

  • Перший дедлайн – 10 березня / $1,650
  • Другий дедлайн – 24 березня / $1,850
  • Фінальний дедлайн – 7 квітня / $2,000

Форму заявки можна завантажити за посиланням, а реєстрація робіт відбувається на сайті.

В разі виникнення питань звертайтесь до оргкомітету Effie Ukraine – pr@vrk.org.ua, або до оргкомітету конкурсу Best of the Best Effie – bestofthebest@effie.org.

Додаткова інформація про конкурс за посиланням https://www.effie.org/global-best-of-the-best