10 вересня 2024

270 маркетологів та рекламістів в журі премії

270 фахівців рекламно-комунікаційної індустрії увійшли до складу журі найпрестижнішої нагороди в галузі маркетингових комунікацій Effie Awards Ukraine 2024.

Цьогорічне журі Effie Awards Ukraine 2024 складається з 270 провідних експертів, запрошених для визначення найефективніших комунікаційних кампаній України в 2024 році. Серед членів журі — маркетинг-спеціалісти, топ-менеджери комунікаційних агентств, медіаексперти, дослідники та консультанти. Кожного року оргкомітет намагається сформувати кваліфіковане журі, яке включатиме як представників замовників, так і агенцій, забезпечуючи всебічну експертизу у всіх категоріях.

З повним списком членів журі можна ознайомитися за посиланням.

Також скоро буде анонсована команда Гранд журі.

Суддівство премії Effie Awards Ukraine 2024 розпочнеться 21 жовтня і відбуватиметься в три тури. На першому турі будуть обрані фіналісти, на другому — визначені переможці, а під час засідання Гранд журі визначать найкращу роботу конкурсу. Оголошення переможців відбудеться 29 листопада на Церемонії нагородження Effie Awards Ukraine 2024.

Прийом конкурсних робіт триває до 1 жовтня. Часу залишилось небагато, але встигнути взяти участь у боротьбі за титул найефективніших в сфері маркетингових комунікацій ще можливо. Нагороди чекають на агенції та бренди, які продемонстрували ефективність, сприяли соціальним змінам та досягли вимірюваних результатів, не дивлячись на складні обставини.

Конкурсна програма Effie Awards Ukraine 2024 містить 87 категорій: 35 індустріальних та 52 спеціальних. Учасниками можуть бути як самі рекламодавці (бренди/організації), так і агенції (комунікаційні, медіа та інші), які відповідали за реалізацію кампаній.

За підсумками Effie Awards Ukraine 2024 визначаються національні рейтинги ефективності для комунікаційних та медіа агенцій, рекламно-комунікаційних груп, а також будуть оголошені найефективніші рекламодавці та бренди України. Результати будуть включені до міжнародних рейтингів Effie Index, що ранжує ефективність компаній та брендів світу, а також до міжнародної бази кейсів Effie. Ці результати також враховуватимуться при визначенні кращих маркетингових команд Best Marketing Teams і у рейтингу «Агенція року».

Не вагайтеся, беріть участь у Effie Awards Ukraine 2024 та здобувайте можливість отримати визнання, яке підкреслить ваші професійні досягнення.

Генеральний партнер Effie Awards Ukraine 2024 – Нова Пошта, яка доставляє перемоги!