2 жовтня 2009

Оголошені місця проведення двох турів суддівства EFFIE Awards Ukraine

Оргкомітет EFFIE Awards Ukraine оголосив дати і місця проведення обох турів суддівства конкурсу.

Перший тур суддівства відбудеться 31 жовтня 2009 в бізнес-центрі Increastar - Київ, вул. Сурікова, 3, корп. 8-Б. Протягом 1-го туру судді вивчать роботи без оцінки креативних матеріалів з метою відсіяти найслабші або заявки які підлягають дискваліфікації .

Другий тур пройде 14 листопада в залах для переговорів Radisson SAS Hotel. Судді оцінять роботи по категоріях, включаючи креативні матеріали, і виставлять свої остаточні оцінки.
 

 

Нагадуємо, що прийом заявок на конкурс EFFIE Awards Ukraine 2009 триватиме до 15 жовтня. Церемонія нагородження переможців EFFIE Awards Ukraine 2009 відбудеться 4 грудня.

З 1968 року престижна премія EFFIE Awards відзначає самі значні досягнення в маркетингових комунікаціях: ідеї, які працюють. У всьому світі існує 40 національних програм Effie Awards, 3 регіональні програми (Asia Pacific Effies, Euro Effies і Middle East North Africa Effies), а також Global Effie Awards. Суддівство повсюдно здійснюється визнаними фахівцями, керівниками з маркетингу та реклами як з агентської, так і з клієнтської сторони. Відповідно, і заявку на конкурс може бути подана як агентством, так і клієнтом.

Більш докладно про конкурс читайте тут.