5 грудня 2016

Опублікована програма конференції Best Marketing Practices в рамках Effie Awards Ukraine 2016

9 грудня на Best Marketing Practices більше 30 тем від 60 спікерів, експертів в сфері маркетингу і реклами. Нагадаємо, програма конференції складається з кейсів-фіналістів Effie Awards Ukraine 2016. Реєстрація на подію відкрита до 8 грудня на effie.org.ua

У кожного учасника конференції буде можливість почути, як втілювали свої ідеї в життя фіналісти конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2016, побачити найефективніші кейси, на думку професійного журі, взяти участь в обговоренні важливих тенденцій, обмінятися досвідом і думками. Це не теорія, а найпрактичніша конференція року.

Заплановані спільні презентації кейсів агентств зі своїми рекламодавцями, зокрема з представниками маркетинг-команд "Київстар", Bayadera Group, WOG Retail, Renault Ukraine, Carlsberg Ukraine, McDonald's Ukraine, Буковель, МХП, Чумак, Nestle, Ukrtelecom, EVYAP Ukraine, Beiersdorf Ukraine , Kimberly Clark Ukraine, Nutricia Ukraine, асино ФАРМА СТАРТ, Mastercard Europe, Kredobank, Mareven Food, Danone Ukraine, Watsons Україна, АЛЛО, modnaKasta, Canon Ukraine, METRO Cash & Carry Україна, "Плюсплюс", група 1 + 1 Медіа, Discovery Communications Ukraine, UNICEF Ukraine та інші.

Ознайомтеся з детальною програмою Best Marketing Practices і реєструйтеся.

Також, ввечері, 9 грудня відбудеться урочистої Церемонії нагородження переможців Effie Gala в Торгово-промисловій палаті України, не пропустіть.