19 листопада 2021

Parimatch Ukraine представляє спеціальну номінацію для технологічної реклами на Effie Awards Ukraine – HIT TECH

Parimatch Ukraine обере найтехнологічніші й інноваційні рекламні кейси в рамках премії Effie Awards Ukraine. Компанія ініціювала спеціальну номінацію HIT TECH. Переможця буде названо 15 грудня під час урочистої церемонії  Effie Awards Ukraine 2021. 

«Ми у Parimatch Ukraine робимо ставку на інновації. Ми постійно вдосконалюємося і технічно, і як команда, і як бізнес у цілому. Тому ми дуже хочемо підтримати інноваційні рішення і новітні технології у рекламі. Бачити далі, бути попереду, відчувати тренди та випереджати час – саме така реклама буде рухати ринки майбутнього» – коментує СЕО Parimatch Ukraine, Наталія Гілевич. 

«Оргкомітет Effie із задоволенням підтримує ініціативу створення спеціальної номінації HIT TECH від Parimatch Ukraine. Це дуже важливо для розвитку рекламного бізнесу України, саме так і формулюється наша місія. Крім того, чим більше призів для учасників рекламних конкурсів, тим цікавіше в них брати участь. Тому більше призів – гарних та різних! Це мотивує та надихає. Є лише один момент, який не слід забувати: жоден спеціальний приз не дає додаткових балів у рейтингах ефективності чи креативності» – прокоментував Максим Лазебник, продюсер Effie Awards Ukraine.

Під час відбору журі звертатиме увагу на стратегічну складову проєкту та його вплив на розвиток реклами майбутнього, а також чи вдалося знайти новий тренд, який з часом стане мейнстрімом. На оцінку журі також вплине наявність у рекламній кампанії будь-якого з елементів:

  • використання Live, AR, VR, Digital технологій, 
  • гейміфікація,
  • інтерактивні механіки взаємодії з аудиторією,
  • механіки, які ніколи до цього не використовувались в рекламі.

До складу журі конкурсу Effie Awards Ukraine ввійшли: Іван Ляшенко, CMO Parimatch Tech, Катерина Амірханова, Creative Director Parimatch Tech та Ярослав Чуйко, Head of Brand Management Parimatch Tech.