13 вересня 2016

Стартує 11 сезон серіалу про найефективніших маркетологів і рекламістів України – Effie Awards Ukraine!

Всеукраїнська рекламна коаліція відкриває прийом робіт на щорічну міжнародну премію Effie Awards Ukraine, яка нагороджує найбільш ефективні кампанії в області маркетингових і рекламних комунікацій.

Для професіоналів сфери маркетингу – це найпрестижніша нагорода, бо на конкурсі оцінюється поєднання стратегії, креативу, реалізації та ефективності комунікацій, базуючись, при цьому, на результатах ринку.

Команда журі Effie Awards традиційно складається з провідних маркетинг-фахівців, що працюють в компаніях-рекламодавців, топ-менеджерів комунікаційних агентств, медіа експертів, дослідників, консультантів.

Effie Awards Ukraine вже 11 років проводиться і є частиною всесвітньої програми Effie Global, відповідаючи всім міжнародним стандартам. Так, в 2016 році, згідно міжнародним нормам і директивам отриманим національним оргкомітетом Effie Awards від Effie Worldwide змінено порядок подання конкурсних заявок за термінами.

А саме: на конкурсі повинні бути встановлені три дедлайни, що відрізняються вартістю заявки. Ранній термін з привабливою ціною, "нормальний" з " regular price" і пізній (т.зв. last minute) – подача конкурсної заявки в цей період пов'язана з "штрафними", підвищеними цінами.  

Про всі цінові варіанти подачі заявок учасники можуть дізнатися на сайті премії – www.effie.org.ua. Тут же повідомимо найважливіші календарні моменти:

Ранній дедлайн – до 21 жовтня

Дедлайн – до 28 жовтня

Пізній дедлайн – до 4 листопада

Переможцям вручать нагороди в 40 конкурсних категоріях на урочистій Церемонії нагородження переможців 9 грудня 2016 року.

У цьому році в конкурсній програмі вперше з'явилися нові номінації: "Молодіжний маркетинг", "Корпоративна репутація", "Брендований контент", "Зірки в рекламі", крім того, в окремі категорії винесені "Послуги та сервіси доставки товарів, пошта", "Турбота про тварин", "Енергія, харчування та фітнес", "Здоров'я і краса" та "Будівництво та нерухомість". З повним списком категорій можна ознайомитися на сайті премії.

З "технічних" новинок цього року хочеться відзначити оптимізацію подачі конкурсних креативних матеріалів. Надання електронних матеріалів на носіях (CD-диски, флешки ...) замінено на онлайн завантаження в особистому кабінеті кожного учасника.

Крім вручення статуеток Effie Awards найефективнішим кампаніям, 9 грудня в Торгово-промисловій палаті України відбудеться конференція Best Marketing Practices, а також нагородження переможців рейтингів ефективності для креативних, digital, медіа і маркетингових агентств, а також рейтингу Best Marketing Teams, який визначить найкращі маркетинг -команда рекламодавців України.  

Детальніше про правила участі читайте на сайті Effie або телефонуйте: +380 44 490-90-30 (контактні особи: Катерина Грабовська - festival@vrk.org.ua, Ольга Підгорська - project@vrk.org.ua).