30 серпня 2013

Стартував прийом робіт на EFFIE Awards Ukraine 2013

Премію Effie вперше було вручено у1968 році в Нью-Йорку Американською Асоціацією Маркетингу, і сьогодні конкурс проводиться у більш ніж сорока країнах світу. Ця нагорода є символом доведеної ефективності реклами та вшановує злагоджену партнерську роботу агентств і клієнтів.

Список конкурсних категорій у 2013 році залишився незмінним, як і ціни для учасників.
Головою журі стала Тетяна Лукінюк, директор з брендів і комунікацій у Центральній і Східній Європі, компанія «САН ІнБев». Бренди компанії - «Чернігівське», «Staropramen» і Bud - вже не раз отримували нагороди Effie Awards Ukraine.

Нововведення цього року стосуються правил суддівства. На Effie Awards Ukraine 2013 судді зможуть обговорювати подані кейси між собою і у першому, і у другому турі. Щоправда , обговорення має стосуватися виключно результатів і ефективності кампанії, а не балів, які кожен член журі має поставити самостійно. Крім того, у другому турі конкурсу було змінено протокол і систему виставлення балів – згідно із протоколом європейського конкурсу Euro Effie. А для того, аби оцінювання було об'єктивним і ефективним, оргкомітет Effie Awards Ukraine проведе спеціальні семінари для членів журі конкурсу.

Креативним партнером Effie Awards Ukraine у 2013 році стало агентство «Мічурін». В агентстві розроблять рекламну кампанію конкурсу, в рамках якої передбачено ролик для телебачення, макети для преси і зовнішньої реклами конкурсу.

Закінчення прийому заявок на участь - 21 жовтня 2013 року. Оргкомітет нагадує учасникам: правильно підготовлена ​​конкурсна заявка є головною запорукою успіху кампанії на конкурсі. Тому не варто відкладати подання робіт на Effie Awards Ukraine до дня дедлайну.

На 29 листопада призначено урочисту Церемонію нагородження переможців (Effie Gala), яка відбудеться в новому місці і в новому форматі. Слідкуйте за новинами конкурсу.

Детальніше про правила участі читайте на нашому сайті або телефонуйте: +380 44 490-90-30. Контактні особи - Катерина Губренко festival@adcoalition.org.ua та Ольга Підгорська project@adcoalition.org.ua.