18 листопада 2020

«Біосфера» вперше стала партнером Effie Awards Ukraine

Корпорація «Біосфера» стала партнером міжнародної премії в сфері реклами і маркетингу Effie Awards Ukraine 2020.

В рамках партнерства до складу журі премії увійшли представники «Біосфери», які очолюють маркетинг бізнес-напрямків Hygiene (бренди Smile, Novita та ін.) та Household (бренди «Фрекен БОК», Vortex та ін.)

До складу гранд журі увійшов Олександр Лавров, керівник бізнес-напряму Hygiene:

 «Effie Awards – це «Оскар» в світі рекламно-маркетингових комунікацій, і ми раді стати частиною премії і приєднатися до експертної ради. У кожного з членів журі з «Біосфери» є великий досвід і суддівства, і участі в премії. Для нас це можливість отримати helicopter view на те, що відбувається на ринку, обмінятися досвідом з колегами з різних індустрій, дати оцінку проектам і в традиційних, і в нових категоріях. Особливо цікаво подивитися на рекламні кампанії в період COVID-19 – ми в «Біосфері» реалізували кілька великих проектів за час пандемії і знаємо, яких зусиль потребувало створення кампаній в цей непростий період».

Суддівство буде здійснюватися в три тури і вперше відбудеться в онлайн-форматі. Традиційно команди журі складаються з провідних маркетинг-фахівців, що працюють в компаніях рекламодавців, топ-менеджерів комунікаційних агентств, експертів в медіа, дослідженнях і консалтингу. Церемонія нагородження Effie Ukraine 2020 відбудеться 18 грудня.