25 серпня 2022

Effie Awards Europe 2022 оголосило повний склад журі

Серед лідерів маркетингу, яких Європейська асоціація комунікаційних агентств (EACA) як організатор Effie Awards Europe включила до складу журі, є фахівці з України.

Нагороди відкриті для всіх агенцій і брендів, які хочуть отримати визнання за їхні найефективніші маркетингові зусилля, які призвели до значних суспільних змін та досягли реальних, вимірних результатів.

Співголовують у журі цього року керівники зі сторони клієнтів і агентств: Magdalena Kosińska, директорка з маркетингу в Центральній і Східній Європі в Philips Domestic Appliances, та Carmen Fernández de Alarcón, CEO в Havas Spain.

Понад 100 професіоналів галузі з 26 країн Європи визначать переможців 2022 року. Повний склад журі та їх профайли дивиться тут.

Українці буду судить на Effie Awards Europe 2022 у складі суддівських команд:

Multi-Market & Positive Change Effies | Round 1

Олена Стоянова, директорка з маркетингу, PepsiCo Ukraine

Світлана Шинкаренко, CEO, MullenLowe Adventa

Multi-Market & Positive Change Effies | Round 2

Олена Плахова, директорка з управління репутацією та маркетингу, Нова Пошта

Борис Ткачов, керівник стратегії та дослідження, ГК «Нові продукти»

Best of Europe Jury

Дмитро Зінченко, Head of Products, IQOS (Phillip Morris)

Також нагадуємо, що на Effie Europe Awards 2022 триває прийом конкурсних робіт до 12 вересня. Цьогорічна участь українських проєктів на європейському конкурсі є безкоштовною. У рамках програми українські команди можуть брати участь у конкурсах Multi-market, Positive Change та Best of Europe.

У конкурсах Multi-market та Positive Change перший раунд проходитиме в режимі онлайн з 3 по 14 жовтня. Журі останнього раунду поділено на дві групи та зустрінеться віртуально 2 і 3 листопада, щоб визначити найефективніші кампанії у кожному конкурсі.

Суддівські команди Best of Europe заплановано на 12 та 13 жовтня. Журі, розділене на дві групи, зустрінеться на віртуальній сесії, яку спонсорує Google. Майже 30 членів журі з усієї Європи, розглядатимуть і обговорюватимуть креативність та ефективність найкращих кейсів із національних конкурсів Effie у Європі.

Журі Grand Effie збереться 14 листопада, щоб вибрати найефективнішу та найбільш вражаючу роботу року, яка слугуватиме еталоном для подальшого розвитку.

Переможці будуть оголошені під час безкоштовної віртуальної церемонії нагородження Effie Europe Awards 30 листопада.