22 вересня 2022

Effie Awards Ukraine бере тайм-аут

Нагороди Effie відомі рекламодавцям і агенціям у всьому світі вже понад 50 років як найвидатніші нагороди в індустрії, що відзначають будь-які форми маркетингових і рекламних комунікацій, що сприяють успіху бренду. 

Сьогодні Effie відзначає ефективність по єдиних правилах у всьому світі та налічує понад 55 програм, що охоплюють 125+ ринків, включаючи глобальні програми Effie, регіональні програми в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, Африці/Близькому Сході, Європі та Латинській Америці, а також національні програми Effie.

Національна премія Effie Awards Ukraine не є виключенням і є повноправним членом Effie сім'ї з 2006 року.

У зв'язку з повномасштабною війною, яка розпочалася в Україні в лютому 2022 року і все ще триває проведення конкурсу маркетингової ефективності за тими ж правилами, що й у мирний час, умовами, що діють в країнах, де немає війни, виглядатиме не просто дивно, а й по суті неможливо.

Що вважати за ефективність, коли в країні війна? Прибуток чи врятовані життя людей, та й просто робочі місця працівників?

На думку оргкомітету Effie Awards Ukraine, всі компанії, бренди України сьогодні мають працювати в ім'я та наближаючи нашу перемогу. 

Саме у перемозі України і полягатиме головна ефективність. 

А ось вже після перемоги і можна "мірятися" маркетинговими успіхами брендів. 

Сподіваємося, що успішних кейсів наступного року ми побачимо достатньо. 

До скорого побачення!