15 жовтня 2020

Програма від Effie Academy для майбутніх маркетинг лідерів

Effie Awards Ukraine інформує, що оголошено  набір на інтенсивну навчальну програму з основ маркетингової ефективності від Effie Academy – Global Marketing Effectiveness Bootcamp.

Проект Bootcamp є однією з провідних освітніх ініціатив Effie Academy, яка залучає спеціалістів з усього світу – з Америки, Азійсько-тихоокеанського регіону, Європи, Близького Сходу та Африки.

Effie Academy презентувала старт нової програми Global Marketing Effectiveness Bootcamp для маркетологів, учасники якої зустрінуться онлайн з колегами з індустрії, будуть вивчати практичні інструменти для стимулювання зростання бізнесу та по закінченню отримають сертифікат Effie – Effie Marketing Effectiveness Certificate.

Програма складається з двох частин. В рамках першої частини, 6-денного онлайн воркшопу, учасники ознайомляться з навчальною програмою, заснованою на Концепції маркетингової ефективності Effie, почують думки впливових лідерів маркетингу та прослухають спеціальний блок від Facebook Blueprint.

Друга частина передбачає самостійну роботу протягом 8 тижнів. Окрім співпраці зі своїм ментором, ви будете взаємодіяти та вчитись у інших фахівців з маркетингу у різних сферах маркетингу. Наприкінці 8-тижневого періоду учасники презентують свої маркетингові плани та по результатам успішного захисту отримають сертифікат Effie.

Дедлайн прийому заявок на Global Marketing Effectiveness Bootcamp для учасників з Європи – 16 листопада 2020.

Більше деталей можна знайти на сайті effie.org/education.